Повезане вести

Вилдоза захвалан црвено-белима: "Сада сам други играч, прелазак у ПАО је права одлука"

Вилдоза захвалан црвено-белима: "Сада сам други играч, прелазак у ПАО је права одлука"

Спортске.нет 14.11.2023
Лука Вилдоза је прошао доста тога за кратко време у Панатинаикосу. Десила се и повреда која га је одвојила од терена након чега су грчки медији писали да није у добрим односима са Ергином Атаманом, али се све стишало када је… »
Вилдоза: Увек ће ми недостајати саиграчи из Звезде, навијачи су ми пружили страст

Вилдоза: Увек ће ми недостајати саиграчи из Звезде, навијачи су ми пружили страст

Нова 14.11.2023
Аргентинац се радо сећа периода у Звезди. Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, а садашњи Панатинаикоса, Лука Вилдоза, похвално је говорио о црвено-белима и са радошћу се присетио периода док је играо у Београду. „Вратило ми се… »
Вилдоза сигуран у пао, али признао - недостају му Београд и црвена звезда: Вечно захвалан, тамо сам осетио страст!

Вилдоза сигуран у пао, али признао - недостају му Београд и црвена звезда: Вечно захвалан, тамо сам осетио страст!

Мондо 14.11.2023
Лука Вилдоза не заборавља сезону проведену у Београду у редовима Црвене звезде. Лука Вилдоза не заборавља сезону проведену у Београду у редовима Црвене звезде. Лука Вилдоза се не налази у доброј ситуацији у Панатинаикосу, било… »
Вилдоза: Звезда је прекретница моје каријере, недостаје ми

Вилдоза: Звезда је прекретница моје каријере, недостаје ми

Спорт клуб 14.11.2023
Кошаркаш Панатинаикоса Лука Вилдоза изјавио је да му је период у дресу Црвене звезде био веома важан јер је повратио тада нарушено самопуздање. Аргентинац је истакао колико му је пријала приврженост навијача црвено-белих, али и… »

Вести дана »