Povezane vesti
Ova gospođa: Ovde... Snimak iz štale u Srbiji nasmejao sve do suza: "Pa kad nisi hteo da je voziš" (video)
Blic 14.11.2023
Muškarac iz Srbije postao je hit na društvenim mrežama, nakon što je na Tik-toku podelio snimak na kojem ima mini monolog sa kravom, koja mu je, kako tvrdi, oštetila šoferšajbnu. Nešo, kako se zove ovaj mladić, postavio je snimak na kojem se vidi ulazi u… »
Nikolin snimak pred put u Nemačku gleda se sa suzama u očima: "Napusti ja moju zemlju, moju familiju, šta sve ne uradi zbog…
Blic 14.11.2023
Mladić iz Srbije, Nikola, postavio je na društvenim mrežama snimak zbog koje doslovno pola zemlje plače. Nikola Stanojević, kako se potpisuje na Tik'Toku, postao je poznat na ovoj mreži zbog klipova koje snima sa devojkom Natalijom. Obično su to parodije… »
Vesti dana »
Srpski bankari odlučni u očuvanju finansijske stabilnosti: Sve poslovne banke će obustaviti promet sa NIS-om ako ne dobije licencu
Dnevnik pre 13 minutajoš 50 povezanih
Procurela važna tačka američkog mirovnog plana: Tiče se brojnog stanja ukrajinske vojske, ovu cifru niko nije očekivao
Kurir pre 3 minutajoš 55 povezanih
Prvi pacijent iz Srbije stigao u Moskvu! Primiće novu vakcinu protiv raka, radi u sprezi sa veštačkom inteligencijom!
Alo pre 5 satijoš 15 povezanih
Srbija će platiti 42 miliona evra drugim zemljama da učestvuju na EXPO 2027
Nova ekonomija pre 8 satijoš 5 povezanih
Skupština o budžetu za 2026. godinu, setu energetskih i finansijskih zakona, izmenama Zakona o vojsci
RTV pre 28 minutajoš 49 povezanih