Povezane vesti
Finska razmatra zatvaranje graničnih prelaza sa Rusijom
N1 Info 14.11.2023
Finske vlasti saopštile su da razmatraju ograničavanje graničnog saobraćaja ili čak zatvaranje prelaza sa Rusijom zbog povećanja broja ilegalnih prelazaka migranata. Premijer Peteri Orpo rekao je da Rusija namerno pušta migrante da pređu granicu uprkos… »
Finska planira da zatvori granicu sa Rusijom
Danas 14.11.2023
Finske vlasti saopštile su danas da razmatraju ograničavanje graničnog saobraćaja ili čak zatvaranje prelaza sa Rusijom zbog povećanja broja ilegalnih prelazaka migranata. Premijer Peteri Orpo (Petteri) rekao je da Rusija namerno pušta migrante da… »
Finska razmatra zatvaranje granice sa Rusijom
Slobodna Evropa 14.11.2023
Finske vlasti saopštile su da razmatraju ograničavanje graničnog saobraćaja ili čak zatvaranje prelaza sa Rusijom zbog povećanja broja ilegalnih prelazaka migranata. Premijer Peteri Orpo (Petteri) rekao je u utorak, 14. novembra da Rusija namjerno… »
Vesti dana »

Danas hladnije i sa košavom, za vikend još malo svežije vreme
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 15 povezanih

Vučić u Njujorku razgovarao sa šeikom Abdulom bin Zajedom Saradnja Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata temelji se na poverenju i poštovanju
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 57 minutajoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
BBC News pre 22 minutajoš 10 povezanih

Ruski ratni avioni upali u NATO zemlju: Nova drama na nebu, ovog puta upletena i Mađarska: Saveznici odmah podigli lovce!
Blic pre 22 minutajoš 10 povezanih