Povezane vesti
Film „Duhovi na mojim leđima“ Nikole Stojanovića nagrađen na festivalu u Kotbusu
N1 Info 14.11.2023
Nikola Stojanović, reditelj filma „Duhovi na mojim leđima“ dobitnik je posebne nagrade za najboljeg reditelja na Filmskom Festivalu u Kotbusu, Nemačka. Film „Duhovi na mojim leđima“ je nakon svetske premijere na Sarajevo Film Festivalu, i nedavne domaće… »
Film „Duhovi na mojim leđima” nagrađen u Kotbusu
Politika 14.11.2023
Nikola Stojanović, reditelj filma „Duhovi na mojim leđima” dobitnik je posebne nagrade za najboljeg reditelja na upravo završenom 33. po redu izdanju Filmskog festivala u Kotbusu. U zvaničnoj selekciji kratkog filma, u konkurenciji od 11 filmova… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji niže za dva dinara do 2. januara, podrška Vlade za pregovore o NIS-u
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Cene stanova u Nemačkoj odletele u nebo: Vlada kreće sa "građevinskim turbo ubrzavanjem" - evo o čemu je reč
Kurir pre 30 minutajoš 28 povezanih
"Bez dokaza i svedoka" Kancelarija za KiM o presudi Trajkoviću: Deo šireg plana Prištine za progon srpskog naroda
Kurir pre 40 minutajoš 24 povezane
Smrtonosni američki udarac! Zašto je Tramp naredio napade u Nigeriji i kakve to ima veze sa progonom hrišćana
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Uklanjanje avio-bombe iz Drugog svetskog rata u nedelju: MUP pozvao građane na oprez
In medija pre 1 satjoš 24 povezane