Povezane vesti
Film „Duhovi na mojim leđima“ Nikole Stojanovića nagrađen na festivalu u Kotbusu
N1 Info 14.11.2023
Nikola Stojanović, reditelj filma „Duhovi na mojim leđima“ dobitnik je posebne nagrade za najboljeg reditelja na Filmskom Festivalu u Kotbusu, Nemačka. Film „Duhovi na mojim leđima“ je nakon svetske premijere na Sarajevo Film Festivalu, i… »
Film „Duhovi na mojim leđima” nagrađen u Kotbusu
Politika 14.11.2023
Nikola Stojanović, reditelj filma „Duhovi na mojim leđima” dobitnik je posebne nagrade za najboljeg reditelja na upravo završenom 33. po redu izdanju Filmskog festivala u Kotbusu. U zvaničnoj selekciji kratkog filma, u konkurenciji od 11 filmova… »
Vesti dana »

Srpske atletičarke na svetskom prvenstvu u dvorani: Angelina Topić na korak od medalje!
Hot sport pre 32 minutajoš 17 povezanih

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka samo zato što je branio opštinu
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Troje poginulo u ruskom napadu dronovima na Kijev uoči pregovora o prekidu vatre
Danas pre 14 minutajoš 12 povezanih

U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Gazi, uključujući političkog lidera Hamasa
Nova pre 56 minutajoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih