Povezane vesti
Izmena režima saobraćaja u delu Kisača zbog radova
Moj Novi Sad 14.11.2023
Određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Vinogradarskoj ulici u Kisaču, zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže. Privremena izmena režima saobraćaja važi u periodu od 15. novembra 2023. godine do 15. januara 2024… »
Radovi menjaju režim saobraćaja u delu Limana 2 od srede
Moj Novi Sad 14.11.2023
Od sutra, 15. novembra, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Dragiše Brašovana, ispred kućnih brojeva 3, 5 i 16, kao i na raskrsnici ulica Dragiše Brašovana i Resavske. Zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 35 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 35 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 53 minutajoš 22 povezane