Povezane vesti
Drama u Beogradu: Muškarac čistio pištolj, pa ranio sam sebe!
Blic 14.11.2023
Muškarac D.R. (71) primljen je danas u Urgentni zbog toga što je čistio pištolj koji je u tom trenutku opalio i pogodio ga u ruku. Do incidenta je došlo nešto pre 16 časova, nakon čega se ranjeni muškarac sam pojavio u Urgentnom i objasnio šta se desilo… »
Čistio pištolj, pa upucao sam sebe: Drama u Beogradu, sam se dovezao u Urgentni centar
Kurir 14.11.2023
Danas, oko 16 časova, u Urgentni centar u Beogradu primljen je D.R. (71). On je čistio pištolj kada je metak opalio i pogodio ga u ruku. D.R. je sam došao u Urgentni i priznao šta se dogodilo. Srećom, nije životno ugrožen. (Kurir.rs/Telegraf) Kurir… »
Muškarac čistio pištolj, pa upucao sam sebe
Telegraf 14.11.2023
Srećom, nije životno ugrožen. Danas, oko 16 časova, u Urgentni centar primljen je D.R. (71), saznaje Telegraf. On je, prema našim saznanjima, čistio pištolj kada je metak opalio i pogodio ga u ruku. D.R. je sam došao u Urgentni i priznao šta se dogodilo… »
Vesti dana »
"Mrdićevi zakoni" treba da oslabe Dolovac: To odgovara vlasti zbog slučaja "Nadstrešnica" i "Generalštab"
Radio 021 pre 10 minutajoš 19 povezanih
Danas je Sveti Vasilije Veliki, Mali Božić. Da li znate običaje na današnji dan? Sveti Vasilije Veliki Čuvene reči Vasilija Velikog kojim opisuje svoje duhovno buđenje: Centar „Sveti Vasilije Veliki” u Maršiću kraj Kragujevca
Volim Zrenjanin pre 44 minutajoš 21 povezana
Umro Mark Brnović, koji je kratko bio nominovan za američkog ambasadora u Srbiji
Beta pre 35 minutajoš 15 povezanih
EU pripremila 20. paket sankcija za Rusiju i kredit od 90 milijardi evra za Ukrajinu
Radio 021 pre 35 minutajoš 10 povezanih