Повезане вести
"Живот ми се окренуо наопачке, требало је жив и здрав изаћи из тога" Јашар Ахмедовски о свом непрежаљеном брату и породици…
Курир 15.11.2023
Јашар Ахмедовски је неко ко често говори о свом брату,овог пута отворио је душу и истакао да су најчешћи конфликти били око његове "лудачке" вожње, која га је на крају коштала главе. Јашар Ахмедовски пре скоро 30 година остао… »
Отац и мајка су умрли од туге: Наш певач отворио душу о страшној трагедији која му је заувек променила живот
Мондо 15.11.2023
Певач Јашар Ахмедовски отворио душу о трагедији која је обележила његов живот. Певач Јашар Ахмедовски отворио душу о трагедији која је обележила његов живот. Певач Јашар Ахмедовски открио је својевремено у емисији "Премијера… »
"Отац и мајка су умрли од туге након што је он погинуо": Певач проговорио о трагедијама које су му обележиле живот: "Све ми се…
Блиц 15.11.2023
Фолкер Јашар Ахмедовски од малих ногу је знао да ће се бавити музиком, а касније је и остварио свој велики сан. Како сам каже, само то је била његова жеља одмалена, док данас има једну неостварену - да буде родитељ. - Све… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 2 сатајош 41 повезана

Ухапшен дилер из Инђије: Полиција у његовом стану пронашла амфетамин и марихуану!
Курир пре 1 сатјош 44 повезане

Комшиница Љиљана о језивом злочину у Бечу, Србин убио жену, ћерку тешко ранио: "Више се не осећам безбедно"
Телеграф пре 5 минутајош 25 повезаних

Протест подршке ухапшеним пољопривредницима у Новом Саду: Добацивања Шулцу, појавио се на штакама (ФОТО)
Н1 Инфо пре 3 сатајош 17 повезаних