Povezane vesti
"Život mi se okrenuo naopačke, trebalo je živ i zdrav izaći iz toga" Jašar Ahmedovski o svom neprežaljenom bratu i porodici…
Kurir 15.11.2023
Jašar Ahmedovski je neko ko često govori o svom bratu,ovog puta otvorio je dušu i istakao da su najčešći konflikti bili oko njegove "ludačke" vožnje, koja ga je na kraju koštala glave. Jašar Ahmedovski pre skoro 30 godina ostao je bez brata Ipčeta nakon… »
Otac i majka su umrli od tuge: Naš pevač otvorio dušu o strašnoj tragediji koja mu je zauvek promenila život
Mondo 15.11.2023
Pevač Jašar Ahmedovski otvorio dušu o tragediji koja je obeležila njegov život. Pevač Jašar Ahmedovski otvorio dušu o tragediji koja je obeležila njegov život. Pevač Jašar Ahmedovski otkrio je svojevremeno u emisiji "Premijera Specijal" najveću tragediju… »
"Otac i majka su umrli od tuge nakon što je on poginuo": Pevač progovorio o tragedijama koje su mu obeležile život: "Sve mi se…
Blic 15.11.2023
Folker Jašar Ahmedovski od malih nogu je znao da će se baviti muzikom, a kasnije je i ostvario svoj veliki san. Kako sam kaže, samo to je bila njegova želja odmalena, dok danas ima jednu neostvarenu - da bude roditelj. - Sve osnovno sam imao u… »
Vesti dana »
Ovo je sada rat za gas! Tramp: Ako Iran opet napadne, dići ćemo im sve u vazduh! Kaže da nije znao za izraelski udar koji je pokrenuo odmazdu Teherana u Kataru
Kurir pre 6 minutajoš 31 povezana
Transparent na ćirilici usred Amerike posvećen Jokiću: Novinarka nije mogla da sakrije znatiželju – „Šta to znači“!
Hot sport pre 10 minutajoš 20 povezanih
Porasla cena nafte, skok nakon vesti da je pogođeno postrojenje na najvećem svetskom nalazištu prirodnog gasa. Evo koliko iznosi.
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih