Povezane vesti
Jelena Tanasković: Poljoprivrednici kupuju gorivo po povlašćenoj ceni od 129 dinara
Politika 15.11.2023
Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da se cele godine borila da se ispune zahtevi poljoprivrednika. - Danas imaju ono što nikada nisu imali, svi zahtevi su im ispunjeni. Ja sam im rekla, ja sam vaš… »
Protest poljoprivrednika se nastavlja: Ministarka poručuje da su sve tačke dogovora ispunjene, oni neće da razgovaraju
EurActiv 15.11.2023
Povodom štrajka poljoprivrednika koji je ušao u treći dan, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da je ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma koji je u maju dogovoren, a da su sada dostavljeni potpuno novi zahtevi. Resorna ministraka kaže… »
Tanasković: Subvencije u 2024. godini 100 milijardi dinara, poljoprivrednici ne žele da razgovoraju
Euronews 15.11.2023
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković izjavila je danas da će subvencije za poljoprivredu za 2024. godinu iznositi 100 milijardi dinara, i da će one biti raspoređene na 34 mere za poljoprivrednike. Ministarka je pozvala… »
Tanasković: Poljoprivrednici neće da razgovaraju, sve tačke dogovora iz maja ispunjene
RTV 15.11.2023
BEOGRAD - Povodom štrajka poljoprivrednika koji je ušao u treći dan, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da je ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma koji je u maju dogovoren, a da su sada dostavljeni potpuno novi zahtevi. Vrata i… »
Ministarka o protestu poljoprivrednika: Ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma, ne pristaju na pregovore
Danas 15.11.2023
Povodom štrajka poljoprivrednika koji je ušao u treći dan, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da je ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma koji je u maju dogovoren, a da su sada dostavljeni potpuno novi zahtevi. Vrata i ministarstva, i… »
Tanasković: "Poljoprivrednici neće da razgovaraju, sve tačke dogovora iz maja ispunjene"
Blic 15.11.2023
Povodom štrajka poljoprivrednika koji je ušao u treći dan, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da je ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma koji je u maju dogovoren, a da su sada dostavljeni potpuno novi zahtevi. Vrata i ministarstva, i… »
Ministarka Tanasković: Poljoprivrednici neće da razgovaraju, imaju nove zahteve
Radio 021 15.11.2023
Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković kaže da je ispunjeno svih 13 tačaka iz sporazuma koji je u maju dogovoren sa poljoprivrednicima, a da su sada dostavljeni potpuno novi zahtevi. "Vrata i ministarstva, i Vlade, i Predsedništva su za njih… »
Tanasković: Poljoprivrednici neće da razgovaraju, sve tačke dogovora iz maja ispunjene
RTS 15.11.2023
Vesti dana »
Uživo počeli izbori u Americi, stigli prvi rezultati! Evo koliko je glasova dobio Tramp, a koliko Kamala, desilo se nešto što je malo ko očekivao (foto, video)
Kurir pre 2 minutajoš 31 povezana
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 2 minutajoš 31 povezana
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Politika pre 1 minutjoš 13 povezanih
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 2 minutajoš 15 povezanih
VIDEO: Transparent "krvave su vam ruke" na Gradskoj kući u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih