Povezane vesti
Branimir Glavaš pobegao u BiH: Osuđeni ratni zločinac nije više u Hrvatskoj: "Nemam nameru da odslužim ni jednog dana u…
Blic 15.11.2023
Osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš pobegao je u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima osim hrvatskog, nakon što mu je nedavno izrečena ponovljena osuđujuća presuda za ratni zločin nad srpskim civilima u Osijeku tokom poslednjeg rata… »
Osuđeni hrvatski ratni zločinac Branimir Glavaš “pobegao” u BiH
Danas 15.11.2023
“Za svaki slučaj. Što je budali i sucu u glavi nikada se ne zna”, napisao je hrvatski osuđeni ratni zlošinac Branimir Glavaš na svom Fejsbuk profilu i “čekirao” mesto Drinovci u Bosni i Hercegovini (BiH). To znači da je iz Hrvatske otišao… »
Branimir Glavaš pobegao u BiH: "Za svaki slučaj. Šta je budali i sudiji u glavi nikada se ne zna"
Radio 021 15.11.2023
Osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš pobegao je u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima osim Hrvatskog. On je pobegao u BiH nakon što mu je nedavno izrečena ponovljena osuđujuća presuda za ratni zločin nad srpskim civilima u Osijeku… »
Glavaš otišao u BiH: Nemam namjeru odslužiti niti jedan dan u zatvor
SEEbiz 15.11.2023
MOSTAR Branimir Glavaš na svom je Facebook profilu objavio da je napustio Hrvatsku i otišao u BiH. To je potvrdio i za portal 24sata, poručivši da nije pobjegao. “Imam dvije putovnice. Ne želim više živjeti u Hrvatskoj. Ja sam stvarao ovu… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 3 satajoš 12 povezanih
UŽIVO Partizan se ne seća poslednje pobede; Mirotić: "Slava Gospodu"; Burna konferencija Obradovića
B92 pre 25 minutajoš 43 povezane
Srbija ima čemu da se nada posle remija: Terzić prvencem poslao Švajcarsku u B Diviziju
Euronews pre 48 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi: "Stres od prvog dana kada sam došao"
B92 pre 30 minutajoš 31 povezana