Povezane vesti
Osuđeni hrvatski ratni zločinac Branimir Glavaš “pobegao” u BiH
Danas 15.11.2023
“Za svaki slučaj. Što je budali i sucu u glavi nikada se ne zna”, napisao je hrvatski osuđeni ratni zlošinac Branimir Glavaš na svom Fejsbuk profilu i “čekirao” mesto Drinovci u Bosni i Hercegovini (BiH). To znači da je iz Hrvatske otišao u BiH nakon što… »
Branimir Glavaš pobegao u BiH: "Za svaki slučaj. Šta je budali i sudiji u glavi nikada se ne zna"
Radio 021 15.11.2023
Osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš pobegao je u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima osim Hrvatskog. On je pobegao u BiH nakon što mu je nedavno izrečena ponovljena osuđujuća presuda za ratni zločin nad srpskim civilima u Osijeku. Glavaš tvrdi… »
Glavaš otišao u BiH: Nemam namjeru odslužiti niti jedan dan u zatvor
SEEbiz 15.11.2023
MOSTAR Branimir Glavaš na svom je Facebook profilu objavio da je napustio Hrvatsku i otišao u BiH. To je potvrdio i za portal 24sata, poručivši da nije pobjegao. “Imam dvije putovnice. Ne želim više živjeti u Hrvatskoj. Ja sam stvarao ovu državu, ali… »
Vesti dana »

Pretežno sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje bez kiše, do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 58 minutajoš 13 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i kakav je stav zemalja Balkana
BBC News pre 18 minutajoš 14 povezanih

"Istražite, ometajte, uništite": Tramp zvanično proglastio Antifu za "domaću terorističku organizaciju"
Blic pre 38 minutajoš 11 povezanih

Donald Tramp tvrdi da upotreba paracetamola u trudnoći izaziva autizam kod dece, stručnjaci kažu da širi netačne informacije
Nova pre 13 minutajoš 8 povezanih

Dizni: Šou program ‘Džimi Kimel uživo’ vraća se na program ABC-a od sutra
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih