Povezane vesti
Abazović svestan da mu je život ugrožen: Bivši premijer tvrdi da su to ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne…
Kurir 15.11.2023
Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore, izjavio je danas da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao s organizovanim kriminalom i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Abazović: Život mi je ugrožen od ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne Gore
N1 Info 15.11.2023
Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao sa organizovanim kriminalom, i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Abazović: Život mi je ugrožen od ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne Gore
Novi magazin 15.11.2023
Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao sa organizovanim kriminalom, i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Vesti dana »
Tramp: Mogao bih veoma lako da rešim problem finansianja UN, ako bi one to od mene zatražile
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Desetine hiljada građana u Pragu izašle da podrže predsednika Pavela protiv radikala u vladi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Znak smirivanja u Sudanu: Posle tri godine sleteo putnički avion, dočekan s oduševljenjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Pakistan kaže da je u akciji ubio 145 terorista koje podržava Indija – najviše za nekoliko decenija
Danas pre 7 satijoš 1 povezana