Povezane vesti
Abazović svestan da mu je život ugrožen: Bivši premijer tvrdi da su to ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne…
Kurir 15.11.2023
Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore, izjavio je danas da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao s organizovanim kriminalom i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Abazović: Život mi je ugrožen od ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne Gore
N1 Info 15.11.2023
Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao sa organizovanim kriminalom, i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Abazović: Život mi je ugrožen od ljudi koji imaju više novca nego državni trezor Crne Gore
Novi magazin 15.11.2023
Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da je svestan "da mu je život ugrožen" zbog toga što se, dok je bio deo izvršne vlasti, obračunavao sa organizovanim kriminalom, i da je u državnom zatvoru u Spužu… »
Vesti dana »

Poslat hitan apel građanima Sremske Mitrovice: Pozivaju se da daju krv povređenim sugrađanima
Telegraf pre 48 minutajoš 117 povezanih

Početak nedelje donosi slab mraz i blagi rast temperature
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih

Moskva: Još je rano za razgovore o tome kojom bi rutom Putinov avion doleteo do Budimpešte
Sputnik pre 4 satijoš 23 povezane

Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH: U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam
Beta pre 33 minutajoš 22 povezane