Повезане вести

Вучић у кухињи с тигањем у рукама, прави палачинке: "Неће допринети мојој кондицији и изгледу, али сам срећан, свакако"…

Вучић у кухињи с тигањем у рукама, прави палачинке: "Неће допринети мојој кондицији и изгледу, али сам срећан, свакако"…

Курир 15.11.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу видео снимак уочи сутрашњег винског сајма. Вучић се на снимку налази у кухињи где припрема палачинке, и том приликом истакао је да је срећан упркос томе што… »
Вучић објавио снимак како спрема палачинке: Одушевио све својим кулинарским умећем

Вучић објавио снимак како спрема палачинке: Одушевио све својим кулинарским умећем

Телеграф 15.11.2023
"Ово је мој покушај припрема за дочек великог броја гостију из иностранства за сутрашњи вински сајам. Ова припрема неће допринети мојој физичкој кондицији и изгледу, али сам срећан, свакако", рекао је Вучић. Председник Србије… »
Вучић преко друштвених мрежа поручио да је срећан што сутра почиње други сајам вина Отвореног Балкана у Београду

Вучић преко друштвених мрежа поручио да је срећан што сутра почиње други сајам вина Отвореног Балкана у Београду

Еуроневс 15.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан што ће сутра почети други сајам вина у Београду - "Винска визија Отвореног Балкана" на који ће доћи велики број гостију из иностранства. Председник је на Инстаграму и на… »
Вучић: Срећан сам што сутра почиње други сајам вина ОБ у Београду

Вучић: Срећан сам што сутра почиње други сајам вина ОБ у Београду

Вести онлине 15.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан због тога што ће сутра почети други сајам вина у Београду – “Винска визија Отвореног Балкана” на који ће доћи велики број гостију из иностранства. Председник је на… »
"Неће допринети мом физичком изгледу, али сам срећан": Вучић у кухињи са тигањем у рукама, ево шта је спремао (видео)

"Неће допринети мом физичком изгледу, али сам срећан": Вучић у кухињи са тигањем у рукама, ево шта је спремао (видео)

Блиц 15.11.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео на друштвеним мрежама у сусрет сутрашњем винском сајму. - Ово је мој покушај припрема за дочек великог броја гостију из иностранства за сутрашњи вински сајам. Ова припрема… »
Опозициони уредник: Не бих ставио руку на пањ да Дачић неће издати Вучића првом приликом

Опозициони уредник: Не бих ставио руку на пањ да Дачић неће издати Вучића првом приликом

Ало 15.11.2023
Уредник опозиционог медија Ранко Пивљанин изјавио је да не би тврдио да Ивица Дачић неће издати председника Србије Александра Вучића, чим му се за то укаже прилика. Он верује да би Дачић могао да изда Вучића и прелетети код… »

Вести дана »