Povezane vesti
Jelisaveta Orašanin izgubila bebu u saobraćajnoj nesreći: Glumica slomljena - Nosila sam dvojke, ostala je samo ćerka
Story 15.11.2023
Svi mediji prenose da je Jelisaveta Orašanin izgubila bebu. Reč je o situaciji staroj više od četiri godine. Ipak lepa glumica tek nedavno je o izazovnom periodu progovorila javno i sve rasplakala. U razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom… »
"Imala sam saobraćajnu nesreću, nosila sam blizance, ali je ostala Petra" Jelisaveta Orašanin prvi put o gubitku bebe, glumica…
Blic 15.11.2023
Glumica Jelisaveta Orašanin pre četiri godine kada je prošla kroz agoniju kada je bebu. Naime, u razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom emisije "TV lica kao sav normalan svet", supruga košarkaša „Crvene zvezde“ Miloša Teodosića otkrila je… »
Vesti dana »

Pao broj kandidata za polaganje prijemnih ispita: Evo za koliko je manje prijavljenih u odnosu na prošlu godinu na fakultetima u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, lokalni pljuskovi i povećan rizik od požara
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 62 povezane

Arnautović zaplakao na promociji u Zvezdi kada je govorio o Mihajloviću
Euronews pre 25 minutajoš 30 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama, ranjenima i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Sraman pristup, vratili smo se unazad: Uroš Stevanović razočaran igrom Srbije protiv Grčke
Euronews pre 50 minutajoš 57 povezanih