Povezane vesti
Jelisaveta Orašanin izgubila bebu u saobraćajnoj nesreći: Glumica slomljena - Nosila sam dvojke, ostala je samo ćerka
Story 15.11.2023
Svi mediji prenose da je Jelisaveta Orašanin izgubila bebu. Reč je o situaciji staroj više od četiri godine. Ipak lepa glumica tek nedavno je o izazovnom periodu progovorila javno i sve rasplakala. U razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom… »
"Imala sam saobraćajnu nesreću, nosila sam blizance, ali je ostala Petra" Jelisaveta Orašanin prvi put o gubitku bebe, glumica…
Blic 15.11.2023
Glumica Jelisaveta Orašanin pre četiri godine kada je prošla kroz agoniju kada je bebu. Naime, u razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom emisije "TV lica kao sav normalan svet", supruga košarkaša „Crvene zvezde“ Miloša Teodosića otkrila je… »
Vesti dana »
‘Smešno’: Tramp o ideji šefice EU da Kanada postane pridruženi član evropskog bloka
Južne vesti pre 55 minutajoš 33 povezane
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 15 minutajoš 13 povezanih
Lep i sunčan dan, a potom sledi preokret: Stiže nam "mlazna struja" sa Grenlanda, temperatura u Srbiji pada na nulu
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Novi udar na Moskvu: Kongres usvojio zakon o sankcijama Rusiji, sada je sve na Trampu
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Mesi stotim golom i asistencijom doneo Inter Majamiju trofej Kampeones kupa
RTS pre 2 satajoš 14 povezanih