Povezane vesti

Radoš Bajić: Laušević je bio neponovljiv i najveći

Radoš Bajić: Laušević je bio neponovljiv i najveći

Politika 15.11.2023
Glumac i reditelj Radoš Bajić saopštio je danas da je preminuli glumac Žarko Laušević (1960-2023) bio jedinstven, velik, neponovljiv i najveći. Bajić je ocenio da je „crni dan osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost”… »
Kolege glumci i prijatelji se opraštaju od Lauševića: Beskrajno šarmantan čovek i veliki umetnik

Kolege glumci i prijatelji se opraštaju od Lauševića: Beskrajno šarmantan čovek i veliki umetnik

Radio 021 15.11.2023
Vest o smrti jednog od najvećih srpskih glumaca Žarka Lauševića pogodila je mnoge njegove kolege. Oni se putem društvenih mreža i medija opraštaju od svog prijatelja i ističu da je ovo nenadoknadiv gubitak za srpsku kulturu i da nas je zauvek… »
Radoš Bajić: Tamo odakle se niko nikada nije vratio otišao je neponovljivi – Žarko Laušević

Radoš Bajić: Tamo odakle se niko nikada nije vratio otišao je neponovljivi – Žarko Laušević

Danas 15.11.2023
Žarko Laušević preminuo je danas u 64. godini. Poslednji put u javnosti se pojavio na premijeri filma Heroji Hilijarda Radoša Bajića. O Žarku Lauševiću Radoš Bajić je za Danas napisao: „…Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju… »
"Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijatelj": Radoš Bajić potresno se oprostio od Žarka Lauševića

"Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijatelj": Radoš Bajić potresno se oprostio od Žarka Lauševića

Blic 15.11.2023
Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini života u KBC Bežanijska kosa. Poslednja uloga Žarka Lauševića bila je u filmu "Heroji Halijarda". - Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost. Tamo odakle se… »
"Crni dan osvanuo za našu kulturu, bila mi je čast da mu budem prijatelj" Oglasio se Radoš Bajić povodom smrti Žarka…

"Crni dan osvanuo za našu kulturu, bila mi je čast da mu budem prijatelj" Oglasio se Radoš Bajić povodom smrti Žarka…

Kurir 15.11.2023
Vest da je Žarko Laušević preminuo je potresla mnoge na našoj javnoj sceni. Glumca su mnogi voleli i cenili, a među njma je i Radoš Bajić u čijem filmu "Heroji Halijarda" je legendarni Lauš imao jednu od poslednjih uloga. "Crni dan je osvanuo za… »
Uloga Žarka Lauševića u "Herojima Halijarda" je antologijska: Evo kako je govorio o njoj

Uloga Žarka Lauševića u "Herojima Halijarda" je antologijska: Evo kako je govorio o njoj

Telegraf 15.11.2023
Za nju je dobio ogroman aplauz na premijeri u mts Dvorani. Žarko Laušević, koji je preminuo u 63. godini, je igrao u filmu "Heroji Halijarda". U ostvarenju reditelja Radoša Bajića glumio je lik Koste Jovića, glavu porodice Jović. Mnogi se slažu da… »
Radoš Bajić se oglasio povodom smrti Žarka Lauševića: "...Crni dan je osvanuo za našu kulturu"

Radoš Bajić se oglasio povodom smrti Žarka Lauševića: "...Crni dan je osvanuo za našu kulturu"

Telegraf 15.11.2023
"Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijatelj", naveo je glumac i reditelj. Povodom smrti Žarka Lauševića, koji je preminuo u 63. godini, oglasio se i Radoš Bajić. "…Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku… »

Vesti dana »