Повезане вести
"Имао сам утисак да му узима живот и пуцао сам без размишљања": Овако је Лаушевић говорио о кобној ноћи која је променила све…
Курир 15.11.2023
Велики глумац Жарко Лаушевић напустио нас је данас након краће и тешке болести. Иза њега су остале бројне велике улоге, а било би их још више да се 1993. године није догодила страшна ноћ која га је заувек обележила. Обећавајућу… »
Лаушев цимер из затвора лио сузе због њега: Робијао због убиства које је починио из освете, а кад је ово сазнао, плакао као…
Курир 15.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић (63) преминуо је данас после тешке болести. Никола Калуђеровић, затворски цимер Жарка Лаушевића у Спужу, плакао је на вест да је глумац помилован 2011. године након пресуде од 13 година затвора, због убиства… »
"Видео сам како ми ударају брата у главу, пуцао сам, без размишљања": Откривено шта је Лаушевић испричао на суђењу
Мондо 15.11.2023
У новембру 1993. године почело је суђење глумцу Жарку Лаушевићу и његовом брату Бранимиру Лаушевићу. У новембру 1993. године почело је суђење глумцу Жарку Лаушевићу и његовом брату Бранимиру Лаушевићу. Легендарни глумац Жарко… »
"Година прође, дан никад": Потресну животну исповест Жарко Лаушевић је преточио у књигу
Вечерње новости 15.11.2023
ЖИВОТ великог глумца Жарка Лаушевића обележило је и двоструко убиство. У ноћи између 30. и 31. јула 1993. године, он и његов пет година старији брат Бранимир - Мили, учествовали су у тучи у близини подгоричког локала "Епл". Фото… »
Тражиле да Жарко Лаушевић одслужи своју казну: Сестре убијеног младића су послале јасну поруку 16 година после злочина
ДВОСТРУКО убиство обележило је живот глумца Жарка Лаушевића. Фото: Новости У ноћи између 30. и 31. јула 1993. године, Лаушевић је у подгоричком кафићу "Епл", после туче у којој је учествовао са братом, усмртио Драгора Пејовића… »
Сестре убијеног Радована су песмом одговориле на лаушевићеву књигу: Пламен ће једном појести све, умријеће чак и сјећање…
ДВОСТРУКО убиство обележило је живот глумца Жарка Лаушевића. Фото: Принтсцреен У ноћи између 30. и 31. јула 1993. године, Лаушевић је у подгоричком кафићу "Епл", после туче у којој је учествовао са братом, усмртио Драгора… »
Ја радим молерај, а пеђа и дивац ме извели! Лаушевић никад није заборавио мамурлук са кошаркашима у Њујорку!
Мондо 15.11.2023
Жарко Лаушевић је две деценије живео у Америци и за то време је успео да створи велико пријатељство са Предрагом Стојаковићем и Владом Дивцем. Жарко Лаушевић је две деценије живео у Америци и за то време је успео да створи… »
Вести дана »
Изасланик САД открио: Лукашенко даје корисне савете Трампу око Украјине
Вечерње новости пре 35 минутајош 35 повезаних
Зеленски: Санкције према 700 бродова руске флоте у сенци ступиле на снагу
Курир пре 0 минутајош 34 повезане
Партизан се коцкао са Напретком и добио три бода за останак на врху
РТС пре 15 минутајош 34 повезане
Судијски експерт се огласио и тврди да је Звезда оштећена против Партизана: „Донете су две погрешне одлуке“
Нова пре 1 сатјош 136 повезаних
Странци пласирали бомбу! Ово је нови тренер Партизана - преокрет у Хумској?
Курир пре 1 сатјош 40 повезаних