Повезане вести
Најтрофејнији селектор Србије преузео тим из Саудијске Арабије
Спортски журнал 15.11.2023
Дејан Савић селектор Србије био је десет година, освојио је укупно 16 медаља, укључујући два олимпијска злата, једно светско, три европска и шест Светских лига. Некадашњи селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић… »
Саудијци доводе и ватерполо звезде - Стиже Дејан Савић!
Спортске.нет 15.11.2023
Дејан Савић је као селектор репрезентације Србије освојио све што се могло освојити са ''делфинима'', а ако томе додамо и његове медаље са репрезентацијом из играчке каријере, онда је заиста тешко пребројати колико укупно има… »
Дејан Савић прихватио позив арапа! Српски стручњак се преселио у Азију - ово је његов нови тим
Мондо 15.11.2023
Дејан Савић преселио се у Саудијску Арабију. Дејан Савић преселио се у Саудијску Арабију. Српски ватерполо стручњак Дејан Савић одлази у Саудијску Арабију. Он је преузео тамошњи тим Ал-Кидисију након што је у претходном периоду… »
Дејан Савић у Саудијској Арабији
Спорт клуб 15.11.2023
Дејан Савић ће наставити тренерску каријеру у Саудијској Арабији. Биће на клупи једног од најбољих тимова Ал Кадисији из града Ал Хобар. На друштвеним мрежама је српски стручњак који је био два пута изабран за најбољег… »
Вести дана »
Уместо у ТОК-у Селаковић "исказ" даје на Информеру: Рекао сам им да сам имао паметнија посла да не долазим тада
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 59 минутајош 34 повезане
Чекајући одлуку САД о НИС-у: Рафинерија у тихом ходу, Мађари потврдили интересовање МОЛ-а, шта су причали Путин и Орбан
НИН пре 1 сатјош 24 повезане
"Идем на фронт" Андриј Јермак након оставке: Спреман сам на одмазду, не желим да стварам проблеме Зеленском
Блиц пре 2 сатајош 16 повезаних