Povezane vesti
Popularno energetsko piće se povlači iz Slovenije i Hrvatske: Ima li ga u Srbiji i zašto može biti opasno po decu
Euronews 15.11.2023
U zemljama regiona- Sloveniji i Hrvatskoj, zabranjena je kofeinska verzija energetskog pića Prajm jer sadrži sastojak L-teanin, koji nije dozvoljen u bezalkoholnim pićima u EU. U Ministarstvu poljoprivrede za Euronews Srbija kažu da prema evidenciji… »
Potencijalno opasni fenomen zvani "Prime": U čemu je tajna popularnosti pića koje zemlje u regionu zabranjuju, a Srbiji se još…
Blic 15.11.2023
Prodaja energetskog pića "Prime", koji je zaludeo tinejdžere širom sveta, nakon Crne Gore, zabranjena je u Sloveniji, a o tome razmišljaju i hrvatski zvaničnici. Proizvod sa kofeinom je povučen iz prodaje jer je utvrđeno da sadrži nedozvoljen sastojak… »
Vesti dana »
PSG: Javnost mora da dobije odgovore o odluci VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 13 minutajoš 24 povezane
Rama u miniću i sa roze brushalterom: Albanija gori, premijer deli bizarne ai snimke (video)
Blic pre 5 satijoš 19 povezanih