Повезане вести

„Кад би неко искушао анђела са отвореним очима, душу још незаљубљену…“: Ове стихове је Жарко Лаушевић посветио трагично…

„Кад би неко искушао анђела са отвореним очима, душу још незаљубљену…“: Ове стихове је Жарко Лаушевић посветио трагично…

Нова 15.11.2023
Легендарни глумац Жарко Лаушевић преминуо је данас након тешке болести. Иза себе је оставио супругу, троје деце, бројне улоге у култним остварењима, као и књиге у којима је описао најболније тренутке свог живота и живот након… »
Када нам оде неко драг, оду и делови нашег живота са њима: Колеге се потресним речима опраштају од великог Жарка Лаушевића…

Када нам оде неко драг, оду и делови нашег живота са њима: Колеге се потресним речима опраштају од великог Жарка Лаушевића…

Курир 15.11.2023
Вест да је преминуо глумац Жарко Лаушевић је многе потресла. Многи са наше јавне сцене се опраштају од глумца који је умро у 63. години. Од глумца се опростио и Хаџи Ненад Маричић, који је уз емотивну фотографију са чувеним… »
"Имао сам утисак да му узима живот и пуцао сам без размишљања": Жарко Лаушевић је овако описао кобну ноћ која му је…

"Имао сам утисак да му узима живот и пуцао сам без размишљања": Жарко Лаушевић је овако описао кобну ноћ која му је…

Блиц 15.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић умро је након борбе са тешком болешћу, а иза себе је оставио супругу, троје деце и бројне улоге по којима ће остати упамћен. Кобна ноћ која је обележила живот славног глумца Жарка Лаушевића десила се између… »
Жарко је човек са којим сам поделио своје снове: Мирослав Лекић о одласку Лаушевића

Жарко је човек са којим сам поделио своје снове: Мирослав Лекић о одласку Лаушевића

Нова 15.11.2023
Постоје неке ствари које се никада не могу десити јер је физичко постојање само један од сегмената односа које имате са неким људима, рекао је за Нова.рс редитељ Мирослав Лекић поводом одласка Жарка Лаушевића. Жарко је човек… »
Где ће бити сахрањен Жарко Лаушевић? Чека се одлука породице

Где ће бити сахрањен Жарко Лаушевић? Чека се одлука породице

Мондо 15.11.2023
Жарко Лаушевић преминуо је након кратке и тешке болести у 64. години. Жарко Лаушевић преминуо је након кратке и тешке болести у 64. години. Прослављени глумац Жарко Лаушевић преминуо је у болници, тужне вести потврдила је… »
Стихови који су расплакали Србију: Жарко Лаушевић је посветио песму убијеној Тијани Јурић: "Кад би неко хтео да повреди опет…

Стихови који су расплакали Србију: Жарко Лаушевић је посветио песму убијеној Тијани Јурић: "Кад би неко хтео да повреди опет…

Блиц 15.11.2023
Прослављени глумац Жарко Лаушевић преминуо је данас након тешке болести. О је иза себе оставио супругу, две ћерке и сина, као и бројне улоге по којима ће заувек остати упамћен. Колико га је болела људска несрећа, говори песма… »
Лаушевићеви стихови о Тијани Јурић су расплакали Србију! Посветио јој потресне речи након убиства: "Њу ми не дирај..."

Лаушевићеви стихови о Тијани Јурић су расплакали Србију! Посветио јој потресне речи након убиства: "Њу ми не дирај..."

Мондо 15.11.2023
Потресне стихове који кидају срце је Жарко Лаушевић посветио убијеној Тијани Јурић. Потресне стихове који кидају срце је Жарко Лаушевић посветио убијеној Тијани Јурић. Славни глумац Жарко Лаушевић преминуо је данас након кратке… »
Питали је када је последњи пут видела сина! Одговор тешко болесне мајке Жарка Лаушевића шокирао је све у соби!

Питали је када је последњи пут видела сина! Одговор тешко болесне мајке Жарка Лаушевића шокирао је све у соби!

Мондо 15.11.2023
Жарко Лаушевић преминуо је у 64. години и цео регион оставио у сузама. Жарко Лаушевић преминуо је у 64. години и цео регион оставио у сузама. Једна од наших најпопуларнијих глумаца, Жарко Лаушевић преминуо је након кратке и тешке… »
Огроман губитак за нашу културну сцену: Бајага о одласку пријатеља Жарка Лаушевића

Огроман губитак за нашу културну сцену: Бајага о одласку пријатеља Жарка Лаушевића

Нова 15.11.2023
Много ме је погодила ова вест. Жарко је био један од највећих глумаца на овим просторима. И диван човек. Не могу више од овог да говорим, рекао је Момчило Бајагић Бајага за Нова,рс. Чувени глумац Жарко Лаушевић, преминуо је данас… »
Бајага се опростио од Лаушевића: Били смо пријатељи

Бајага се опростио од Лаушевића: Били смо пријатељи

Вечерње новости 15.11.2023
ОД глумца Жарка Лаушевића се опростио и музичар Момчило Бајагић. Фото В.Данилов - Били смо пријатељи. Глумио је у споту за нашу песму Монтенегро, а и радио сам музику за представу Живот Јованов у којој је он играо - рекао је… »
„Србија није шака пиринча!“ Жарко Лаушевић као Милош Обилић у филму „Бој на Косову“: Легендарне реплике које памте милиони…

„Србија није шака пиринча!“ Жарко Лаушевић као Милош Обилић у филму „Бој на Косову“: Легендарне реплике које памте милиони…

Нова 15.11.2023
Легендарни глумац Жарко Лаушевић преминуо је данас у 63. години, потврдила је његова породица. Глумчева супруга Анита у саопштењу за „Тањуг“ написала је да је Лаушевић преминуо након краће и тешке болест. Жарко Лаушевић иза… »
Добри мој жаре, нашао си свој мир! Естрада се у сузама опрашта од Лаушевића - "Имао си тешку судбину и прерано отишао"

Добри мој жаре, нашао си свој мир! Естрада се у сузама опрашта од Лаушевића - "Имао си тешку судбину и прерано отишао"

Мондо 15.11.2023
Вест да је Жарко Лаушевић преминуо у 64. години потресла је Србију и цео регион. Вест да је Жарко Лаушевић преминуо у 64. години потресла је Србију и цео регион. Жарко Лаушевић је преминуо после кратке и тешке болести у 63… »
Новак се опростио од Жарка Лаушевића без речи: Ова слика говори све, Ђоковића савладала туга!

Новак се опростио од Жарка Лаушевића без речи: Ова слика говори све, Ђоковића савладала туга!

Мондо 15.11.2023
Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић на емотиван начин се опростио од Жарка Лаушевића. Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић на емотиван начин се опростио од Жарка Лаушевића. Многе познате личности погодила је смрт Жарка… »
Ђоковић утучен због смрти Жарка Лаушевића: Новак се опростио од легендарног глумца (фото)

Ђоковић утучен због смрти Жарка Лаушевића: Новак се опростио од легендарног глумца (фото)

Вечерње новости 15.11.2023
ОВЕ среде стигла је тужна вест да је преминуо чувени глумац Жарко Лаушевић у 63. години. Од њега се многи опраштају, а та смрт тешко је пала и најбољем тенисеру света Новаку Ђоковића. ФОТО: Тањуг/АП Ноле се тренутно налази у… »
"Био један од најбољих, прерано је отишао": Бајага се опростио од Лаушевића, многи ће памтити спот за песму Монтенегро (видео)…

"Био један од најбољих, прерано је отишао": Бајага се опростио од Лаушевића, многи ће памтити спот за песму Монтенегро (видео)…

Курир 15.11.2023
Вест да је преминуо глумац Жарко Лаушевић је многе потресла. Многи са наше јавне сцене се опраштају од глумца који је умро у 63. години. Један од њих је и музичар Момчило Бајагић Бајага. Он се од глумца опростио путем своје… »
"Какви будемо сутра, бићемо довека": Легендарне реплике Жарка Лаушевића из филма "Бој на Косову"

"Какви будемо сутра, бићемо довека": Легендарне реплике Жарка Лаушевића из филма "Бој на Косову"

Телеграф 15.11.2023
Коју реплику Жарка Лаушевића у улози Милоша Обилића највише памтите? Жарко Лаушевић, који је преминуо у 63. години, остварио је бројне незаборавне улоге, а једна од највећих му је била она у филму "Бој на Косову", где је играо… »

Вести дана »