Povezane vesti
Otkrio detalje tajnog sastanka s Milicom i željkom mitrovićem! Milošević progovorio i o zaradi - Bilo me je sramota!
Mondo 15.11.2023
Milan Milošević otkrio je detalje razgovora sa čelnicima Pink televizije koji se odigrao pre njegovog povratka u ovu medijsku kuću. Milan Milošević otkrio je detalje razgovora sa čelnicima Pink televizije koji se odigrao pre njegovog povratka u ovu… »
(Video) "bilo me je sramota, osetio sam stid": Milan Milošević o tajnom sastanku sa Mitrovićima: Ovo se dešavalo iza…
Blic 15.11.2023
Staro-novi voditelj rijalitija "Zadruga 7-Elita", Milan Milošević, otkriva da je srećan što se ponovo vratio na "Pink". Kako otkriva na samom početku, dobro je plaćen za posao koji sada obavlja. - Sve u životu košta, niko ništa ne radi za džabe… »
Milan Milošević otkrio sve o tajnom sastanku sa mitrovićima: Bilo me je sramota! Izneti detalji koje nismo mogli ni da…
Kurir 15.11.2023
Staro-novi voditelj rijalitija "Zadruga 7-Elita", Milan Milošević, otkriva da je srećan što se ponovo vratio na "Pink". Kako otkriva na samom početku, dobro je plaćen za posao koji sada obavlja. - Sve u životu košta, niko ništa ne radi za džabe… »
Milan Milošević ne može više da ćuti o kolegama Razvezao jezik i raskrinkao ih potpuno, a onda otkrio istinu o učesnicima…
Alo 15.11.2023
Milan Milošević nakon povratka na male ekrane progovorio o estradi. Milan Milošević iznenadio je ljubitelje rijalitija kada se vratio na Pink televiziju na voditeljskoj poziciji, te ponovo krenuo sa njegovom dobro poznatom emisijom i pretresom… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana