Повезане вести

Лаушевић и Мима били кумови, а нису причали 20 година Мима био близак са породицом убијеног младића: Опростио се потресном…

Лаушевић и Мима били кумови, а нису причали 20 година Мима био близак са породицом убијеног младића: Опростио се потресном…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години 15. новембра, после борбе са тешком болешћу. Бројне јавне личности и колеге су се опростили од њега емотивним речима, а један од њих је и Мима Караџић. - Путуј с анђелима мој… »
"Те зимске вечери изашао је у лаганој затворској униформи" Посебан однос Мериме Исаковић и Лаушевића: "Мој муж је то разумео"…

"Те зимске вечери изашао је у лаганој затворској униформи" Посебан однос Мериме Исаковић и Лаушевића: "Мој муж је то разумео"…

Курир 16.11.2023
Колеге, пријатељи и породица опраштају се од глумца Жарка Лаушевића, који је био синоним за таленат. У својим објавама Жарка истичу као великог глумца, али и пријатеља, који је умео да саслуша, али и да и да их малим, али… »
Певачицу цео регион зна по надимку ком је "кумовао" Жарко Лаушевић - Нешто му је то било слатко, ја сам била клинка...

Певачицу цео регион зна по надимку ком је "кумовао" Жарко Лаушевић - Нешто му је то било слатко, ја сам била клинка...

Мондо 16.11.2023
Мало ко зна да је Жарко Лаушевић дао надимак нашој певачици по ком је данас зна цео регион! Мало ко зна да је Жарко Лаушевић дао надимак нашој певачици по ком је данас зна цео регион! Реогион се још опрашта од легендарног глумца… »
Били смо пријатељи, кумови… Свако ко изгуби неког ко му је као род, треба да дође себи: Цвијета Месић о Лаушевићу

Били смо пријатељи, кумови… Свако ко изгуби неког ко му је као род, треба да дође себи: Цвијета Месић о Лаушевићу

Нова 16.11.2023
Шта човек да каже у овом тренутку? Ми смо били пријатељи, кумови, венчала сам њега и Аниту. Много смо били блиски, не могу да се приберем. Седим и чекам, не знам шта, рекла је за Нова.рс глумица Цвијета Месић поводом одласка… »
Сећам се сусрета али не и фајронта! Лаушевић написао текст о познанству са Томом, оставиће вас без речи: Никад се нисмо…

Сећам се сусрета али не и фајронта! Лаушевић написао текст о познанству са Томом, оставиће вас без речи: Никад се нисмо…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић оставио је иза себе прегршт улога, по којима ће заувек бити упамћен. Маестралну ролу остварио је у филму "Боље од бекства", у коме се појављује и легендарни боем Тома Здравковић. У филму "Боље од бекства"… »
"У овом моменту сам му фактички опростио" Он је једини преживео у ноћи кад је Лаушевић усмртио 2 момка: Ево шта је рекао о…

"У овом моменту сам му фактички опростио" Он је једини преживео у ноћи кад је Лаушевић усмртио 2 момка: Ево шта је рекао о…

Курир 16.11.2023
Смрт Жарка Лаушевића, који нас је напустио у 63. години потресла је цео регион, а осим неутешне породице, иза себе је оставио ванвременске улоге које ће га сачувати од заборава. Каријеру Жарка Лаушевића је те 1993. године… »
Славко Штимац и Драгана Мркић за Данас поводом одласка Жарка Лаушевића: Изузетно пожртвован, обзиран, с њим је било лако…

Славко Штимац и Драгана Мркић за Данас поводом одласка Жарка Лаушевића: Изузетно пожртвован, обзиран, с њим је било лако…

Данас 16.11.2023
Глумица Драгана Мркић која је делила кадар са Жарком Лаушевићем у култном филму „Официр са ружом“ каже да ће га памтити по његовој харизми и туги коју је носио када га је последњи пут видела. – Памтим га по изузетној харизми… »
„У трајном сећању, чуваће га његова глумачка породица“: УДУС се опростио од Жарка Лаушевића

„У трајном сећању, чуваће га његова глумачка породица“: УДУС се опростио од Жарка Лаушевића

Н1 Инфо 16.11.2023
Удружење драмских уметника Србије (УДУС) опростило се од глумца Жарка Лаушевућа који је преминуо јуче у Београду, после тешке болести. Дубоко нас је потресла вест о одласку нашег Жарка Лаушевића, поштованог и вољеног колеге… »
Филмска љубав Жарка Лаушевића: Прелепа Маја је данас директорка, а вест о смрти ју је дотукла: "Дижем чашу за све што си био!"…

Филмска љубав Жарка Лаушевића: Прелепа Маја је данас директорка, а вест о смрти ју је дотукла: "Дижем чашу за све што си био!"…

Блиц 16.11.2023
Чувени глумац Жарко Лаушевић умро је након тешке болести у 63. години, а иза себе је оставио супругу, троје деце и бројне улоге по којима ће остати упамћен. Глумац је био ожењен успешном и талентованом Анитом, која је део екипе… »
Прекречили су кафану, сакрили рупе од метака Тома Фила је био Жарков адвокат: Испричао све што јавност није знала о кобној ноћи…

Прекречили су кафану, сакрили рупе од метака Тома Фила је био Жарков адвокат: Испричао све што јавност није знала о кобној ноћи…

Курир 16.11.2023
Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години, после краће и тешке болести, а од њега се опраштају многе јавне личности, међу којима је и адвокат Тома Фила, који је глумца својевремено бранио на суду. "Чуо сам да је умро мој Жарко… »
Лаушевић није присуствовао ћеркином венчању Сви су га очекивали, а десио се обрт: Сумња се да је имао оправдан разлог за…

Лаушевић није присуствовао ћеркином венчању Сви су га очекивали, а десио се обрт: Сумња се да је имао оправдан разлог за…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић (63) умро је јуче после тешке болести, а ова вест потресла је цео регион. То је јавности у име породице саопштила његова супруга Анита Лаушевић. - Обавештавамо јавност да је данас 15.11.2023. године у 63… »
"Те зимске вечери изашао је у затворској униформи" Прича Мериме Исаковић о Лаушевићу - Можда сам их убио...

"Те зимске вечери изашао је у затворској униформи" Прича Мериме Исаковић о Лаушевићу - Можда сам их убио...

Мондо 16.11.2023
Мерима Исаковић имала је посебан однос са Жарком Лаушевићем о чему је и сама говорила за медије. Мерима Исаковић имала је посебан однос са Жарком Лаушевићем о чему је и сама говорила за медије. Вест о смрти прослављеног глумца… »
Године ће проћи, сећање на Жарка Лаушевића никад

Године ће проћи, сећање на Жарка Лаушевића никад

Нова 16.11.2023
Напустио нас је Жарко Лаушевић, бард југословенског и српског глумишта... Умро је Жарко Лаушевић у 63 години после краће и тешке болести. Један од најпризнатијих глумаца југословенске и српске кинематографије и позоришта, онај… »
Без докумената и на потерници интерпола почео да ради у Америци! Лаушевић: Био сам у жестокој илегали више од десет година...…

Без докумената и на потерници интерпола почео да ради у Америци! Лаушевић: Био сам у жестокој илегали више од десет година...…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години након кратке и тешке болести, а славног глумца, осим по култним улогама, памтићемо и по великој трагедији која је обележила његов живот. Жарко Лаушевић рођен је на Цетињу, у Црној… »
"Није само једном слао коверту нашој ћерки, али је на долару сада била посвета": Удовица Небојше Глоговца поделила потресну…

"Није само једном слао коверту нашој ћерки, али је на долару сада била посвета": Удовица Небојше Глоговца поделила потресну…

Блиц 15.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић (63) умро је данас у 63. години живота после борбе са тешком болешћу. Како је Лаушевић сам признао једном приликом посебно је ценио свог колегу Небојшу Глоговца. Супруга покојног Глоговца, Милица сада се… »
Андрија Кажић је рањен у вечери када је Жарко Лаушевић пуцао у Подгорици: "у овом моменту сам му фактички опростио"

Андрија Кажић је рањен у вечери када је Жарко Лаушевић пуцао у Подгорици: "у овом моменту сам му фактички опростио"

Блиц 15.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је 63. години, а иза себе је оставио неутешну породицу и богату каријеру. Блистава каријера славног глумца, прекинута у јулу 1993. године у Подгорици. Глумац је након сукоба са групом младића… »
"Кад би људи знали колико је Жарко патио, патња га је и убила" Вида Огњеновић сломљена од бола након смрти Лаушевића: "Он…

"Кад би људи знали колико је Жарко патио, патња га је и убила" Вида Огњеновић сломљена од бола након смрти Лаушевића: "Он…

Блиц 15.11.2023
Чувени глумац Жарко Лаушевић умро је након тешке болести у 63. години, а иза себе је оставио супругу, троје деце и бројне улоге по којима ће остати упамћен. Лаушевић је кључну улогу у каријери одиграо у „Кањошу Мацедоновићу“… »
"Само смо се једном чули": Огласила се хрватска глумица која је са Лаушевићем играла у култном филму: "Имала сам ту…

"Само смо се једном чули": Огласила се хрватска глумица која је са Лаушевићем играла у култном филму: "Имала сам ту…

Блиц 15.11.2023
Ксенија Пајић која је у филму "Официр с ружом" глумила са Жарком Лаушевићем, који је преминуо данас у 63. години живота, огласила се и упутила нежне речи колеги са ким је некада делила кадар. Прошло више од 35 година откако је… »
Бол Слободе Мићаловић због смрти Жарка Лаушевића стао у четири речи: Глумица поставила само једно питање (фото)

Бол Слободе Мићаловић због смрти Жарка Лаушевића стао у четири речи: Глумица поставила само једно питање (фото)

Блиц 15.11.2023
Прослављени глумац Жарко Лаушевић умро је у 63. години живота, након борбе са тешком болешћу, а бројне његове колеге и пријатељи су се опростили од њега емотивним речима. Међу њима је и глумица Слобода Мићаловић која је на… »
"Твој трагичан пример је многима спасио главу тих година": Никола Којо се потресним речима опростио од Жарка Лаушевића: "Твој…

"Твој трагичан пример је многима спасио главу тих година": Никола Којо се потресним речима опростио од Жарка Лаушевића: "Твој…

Блиц 15.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић умро је данас у 63. години живота, а бројне колеге и пријатељи на својим друштвеним мрежама опростили су се од великана. Међу њима је и Никола Којо, који је посветио емотивну поруку колеги и пријатељу. -… »
Раша Андрић: Жарко је био величанствен и по томе што је свима помагао, никада није „крао“ сцене, гурао је и друге глумце да се…

Раша Андрић: Жарко је био величанствен и по томе што је свима помагао, никада није „крао“ сцене, гурао је и друге глумце да се…

Данас 15.11.2023
Глумачки великан Жарко Лаушевић напустио је овај наш свет у 64. години, после кратке и тешке болести, и придружио се „небеским“ уметницима, а ова вест је данас добила главно место у медијима и у културној јавности широм региона… »
"Страшан поглед, чист и недвосмислен": Познати глумац се опростио од Лаушевића (фото)

"Страшан поглед, чист и недвосмислен": Познати глумац се опростио од Лаушевића (фото)

Вечерње новости 15.11.2023
ГЛУМАЦ Жарко Лаушевић умро је данас у 63. години живота, а бројне колеге и пријатељи на својим друштвеним мрежама опростили су се од великана. Фото архива Новости/Борба Андрија Милошевић је на Инстаграму објавио Лаушевићеву… »
Олег Новковић за Данас: Много смо изгубили, Жарко је био диван, мени је много помогао да се изборим са режијом свог првог филма…

Олег Новковић за Данас: Много смо изгубили, Жарко је био диван, мени је много помогао да се изборим са режијом свог првог филма…

Данас 15.11.2023
Величанствени глумац и диван човек, како Жарка Лаушевића описују његове колеге и људи који су га блиско познавали, напустио је овај наш свет у 64. години, и отишао је у легенду – дискретно, тихо и помало усамљенички, као што… »
Жарко Лаушевић је нашој певачици дао надимак: Променио јој је живот из корена, ево како су се упознали: "Мени се то није…

Жарко Лаушевић је нашој певачици дао надимак: Променио јој је живот из корена, ево како су се упознали: "Мени се то није…

Блиц 15.11.2023
Прослављени глумац Жарко Лаушевић умро је у 63. години живота, након борбе са тешком болешћу. Иначе, Јасна Миленковић Јами на музичкој сцени појавила се почетком деведесетих, а мање је познато да су је путеви судбине одвели и у… »
"Ја сам ту само да их волим": Жарко Лаушевић о деци и супрузи Анити: "Боља је од мене, покајем се кад не уважим њен став"

"Ја сам ту само да их волим": Жарко Лаушевић о деци и супрузи Анити: "Боља је од мене, покајем се кад не уважим њен став"

Блиц 15.11.2023
Чувени глумац Жарко Лаушевић умро је након тешке болести у 63. години, а иза себе је оставио супругу, троје деце и бројне улоге по којима ће остати упамћен. У ретким интервјуима са љубављу је писао о наследницима Душану, Асји… »
"Све стаје. Заувек. Путуј с' анђелима мили мој": Глумица неутешна након смрти Лаушевића (фото)

"Све стаје. Заувек. Путуј с' анђелима мили мој": Глумица неутешна након смрти Лаушевића (фото)

Вечерње новости 15.11.2023
ЧУВЕНИ глумац Жарко Лаушевић умро је након тешке болести у 63. години, а иза себе је оставио супругу, троје деце и бројне улоге по којима ће остати упамћен. Фото архива Новости/Борба Глумица Снежана Богдановић, коју публика зна… »
Ирфан Менсур за Данас: Жарко је био душа која је лебдела изнад свих нас, и као да сам себи никада није могао да опрости оно…

Ирфан Менсур за Данас: Жарко је био душа која је лебдела изнад свих нас, и као да сам себи никада није могао да опрости оно…

Данас 15.11.2023
– Нисмо били пријатељи, били смо браћа. Ја сам гледао Жарка као чудног брата кога сам добио изненада пре много година. Тако сам се и дружио с њим деценијама, као са братом – каже за Данас Ирфан Менсур поводом одласка Жарка… »
Вида Огњеновић за Данас: Кад би људи знали колико је Жарко патио, патња га је и убила, он није отишао због болести него из…

Вида Огњеновић за Данас: Кад би људи знали колико је Жарко патио, патња га је и убила, он није отишао због болести него из…

Данас 15.11.2023
Жарко Лаушевић, један од најдаровитијих, најпосебнијих и највољенијих позоришних и филмских глумаца овог простора, преминуо је данас у Београду у 64. години, после кратке и тешке болести, а вест о његовој смрти узнемирила је и… »

Вести дана »