Повезане вести

Сестре младића који је страдао кобне ноћи обратиле су се само једном: Поменуле су крвну освету, а ово је једино што су тражиле…

Сестре младића који је страдао кобне ноћи обратиле су се само једном: Поменуле су крвну освету, а ово је једино што су тражиле…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче у 63. години живота, после краће и тешке болести, потврдила је његова породица Живот глумца Жарка Лаушевића променио се из корена једне летње вечери 1993. године. Драмски уметник је у… »
Лаушевићева велика жеља је била да га овако испрате на вечни починак: Породици у аманет оставио да му испуне последњу вољу…

Лаушевићева велика жеља је била да га овако испрате на вечни починак: Породици у аманет оставио да му испуне последњу вољу…

Курир 16.11.2023
Тихи одлазак глумца Жарка Лаушевића, који је изгубио битку с тешком болешћу у среду у 63. години, потресао је регион. Живот је провео повучено, без претераног експонирања у медијима, а како сазнајемо од пријатеља и колега… »
(Видео): Дубравка Дракић је играла мајку Жарка Лаушевића у серији "Пад": "Свака улога носи ту врсту одговорности с једне…

(Видео): Дубравка Дракић је играла мајку Жарка Лаушевића у серији "Пад": "Свака улога носи ту врсту одговорности с једне…

Блиц 16.11.2023
Жарко Лаушевић је после тешке болести преминуо у 63. години живота, а по мотивима његовог живота снимљена је серија "Пад". Улогу мајке Роксандре играла је црногорска глумица Дубравка Дракић. -Свака улога носи ту врсту… »
"Бог је њих казнио мојом руком, а мене њиховим главама": Лаушевић у судници хтео да уради још једну ствар, али није имао…

"Бог је њих казнио мојом руком, а мене њиховим главама": Лаушевић у судници хтео да уради још једну ствар, али није имао…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче, након тешке болести, а његова смрт потресла је све који су га познавали. Његову каријеру на дуже време је прекинула трагедија од које се глумац никада није опоравио, а о којој је искрено… »
"Људи око њега су створили затвор и на неки начин га кажњавали" Овако је Ирфан Менсур говорио о Лаушевој борби и кајању

"Људи око њега су створили затвор и на неки начин га кажњавали" Овако је Ирфан Менсур говорио о Лаушевој борби и кајању

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче у 63. години живота, потврдила је његова породица. Иза себе је оставио богату каријеру и прегршт улога, којима се уписао златним словима у историју домаће кинемтографије. Ипак, поред глуме… »
Живот прође, а несрећа никада: Одлазак једног од највољенијих глумаца - Лаушевићеву каријеру обележиле врхунске улоге и…

Живот прође, а несрећа никада: Одлазак једног од највољенијих глумаца - Лаушевићеву каријеру обележиле врхунске улоге и…

Вечерње новости 16.11.2023
СВИЈЕТ ми се у ад претворио - можда би баш ова Његошева мисао могла описати живот Жарка Лаушевића, после трагичне ноћи између 30. и 31. јула 1993. године. Пуцањ у двојицу младића био је метак и у његово срце, које није… »
"Био је у коми, нисам стигао да му последњи пут стегнем руку": Потресна исповест пријатеља Жарка Лаушевића, допутовао…

"Био је у коми, нисам стигао да му последњи пут стегнем руку": Потресна исповест пријатеља Жарка Лаушевића, допутовао…

Блиц 16.11.2023
Један од највећих глумаца српске кинематографије, Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години, остављајући иза себе неизбрисив траг у свету глуме. Његов близак пријатељ, редитељ Зоран Амар се присетио њиховог дугогодишњег… »
У Београду тврдили да је црногорац, тамо - београђанин Овако је говорио Жарко Лаушевић: "Отац научно доказује да смо Срби"…

У Београду тврдили да је црногорац, тамо - београђанин Овако је говорио Жарко Лаушевић: "Отац научно доказује да смо Срби"…

Курир 16.11.2023
Многе је растужила вест да је глумац Жарко Лаушевић преминуо у 63. години. Борио се са тешком болешћу, али је ту битку нажалост изгубио. Био је велики глумац и предводник нове генерације, али на том путу су му се десиле трагедије… »
"Кад сам стигао, био је већ у коми" Редитељ "Шмекера" открива непознате детаље о лаушевићу, говорио ми је: "Ово је мој…

"Кад сам стигао, био је већ у коми" Редитељ "Шмекера" открива непознате детаље о лаушевићу, говорио ми је: "Ово је мој…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче у 63. години. Легендарни уметник уписао се златним словима у историју наше кинематографије. На филму је дебитовао 1982. године, улогом у филму "Прогон". Исте године остварио је значајне… »
"Ни ја сам често не верујем шта проналазим у дневнику" Лаушевић је своје боли оголио у књигама: "Породица ми је много…

"Ни ја сам често не верујем шта проналазим у дневнику" Лаушевић је своје боли оголио у књигама: "Породица ми је много…

Блиц 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години након тешке болести, а иза себе је оставио супругу, троје деце, броје улоге, као и неколико књига које је написао. Овако су изгледали п оследњи дани Жарка Лаушевића у болници… »
Тринаест година и четири месеца се нису видели: Лаушевићев сусрет са мајком никог не оставља равнодушним

Тринаест година и четири месеца се нису видели: Лаушевићев сусрет са мајком никог не оставља равнодушним

Вечерње новости 16.11.2023
ПОЗНАТИ глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче после кратке и тешке болести. Фото промо Кроз његову књигу „Све прође, па и доживотна”, читаоци су могли да закључе Жаркову велику везаност за породицу. Једном приликом открио је… »
"Много су ми замерили" Жарко Лаушевић је оголио свој живот у књигама: "Ни ја сам често не верујем шта проналазим у дневнику"…

"Много су ми замерили" Жарко Лаушевић је оголио свој живот у књигама: "Ни ја сам често не верујем шта проналазим у дневнику"…

Курир 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години, саопштила је његова породица. Драмски уметник изгубио је битку са тешком болешћу, а до последњег дана се трудио да буде посвећен послу. Поред глуме, Лаушевић је оставио и велики… »

Вести дана »