Povezane vesti

Sestre mladića koji je stradao kobne noći obratile su se samo jednom: Pomenule su krvnu osvetu, a ovo je jedino što su…

Sestre mladića koji je stradao kobne noći obratile su se samo jednom: Pomenule su krvnu osvetu, a ovo je jedino što su…

Kurir 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je juče u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, potvrdila je njegova porodica Život glumca Žarka Lauševića promenio se iz korena jedne letnje večeri 1993. godine. Dramski umetnik je u jednom… »
Lauševićeva velika želja je bila da ga ovako isprate na večni počinak: Porodici u amanet ostavio da mu ispune poslednju…

Lauševićeva velika želja je bila da ga ovako isprate na večni počinak: Porodici u amanet ostavio da mu ispune poslednju…

Kurir 16.11.2023
Tihi odlazak glumca Žarka Lauševića, koji je izgubio bitku s teškom bolešću u sredu u 63. godini, potresao je region. Život je proveo povučeno, bez preteranog eksponiranja u medijima, a kako saznajemo od prijatelja i kolega, dramski umetnik… »
(Video): Dubravka Drakić je igrala majku Žarka Lauševića u seriji "Pad": "Svaka uloga nosi tu vrstu odgovornosti s jedne…

(Video): Dubravka Drakić je igrala majku Žarka Lauševića u seriji "Pad": "Svaka uloga nosi tu vrstu odgovornosti s jedne…

Blic 16.11.2023
Žarko Laušević je posle teške bolesti preminuo u 63. godini života, a po motivima njegovog života snimljena je serija "Pad". Ulogu majke Roksandre igrala je crnogorska glumica Dubravka Drakić. -Svaka uloga nosi tu vrstu odgovornosti s jedne strane… »
"Bog je njih kaznio mojom rukom, a mene njihovim glavama": Laušević u sudnici hteo da uradi još jednu stvar, ali nije imao…

"Bog je njih kaznio mojom rukom, a mene njihovim glavama": Laušević u sudnici hteo da uradi još jednu stvar, ali nije imao…

Kurir 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je juče, nakon teške bolesti, a njegova smrt potresla je sve koji su ga poznavali. Njegovu karijeru na duže vreme je prekinula tragedija od koje se glumac nikada nije oporavio, a o kojoj je iskreno pisao u tri knjige… »
"Ljudi oko njega su stvorili zatvor i na neki način ga kažnjavali" Ovako je Irfan Mensur govorio o Lauševoj borbi i kajanju

"Ljudi oko njega su stvorili zatvor i na neki način ga kažnjavali" Ovako je Irfan Mensur govorio o Lauševoj borbi i kajanju

Kurir 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je juče u 63. godini života, potvrdila je njegova porodica. Iza sebe je ostavio bogatu karijeru i pregršt uloga, kojima se upisao zlatnim slovima u istoriju domaće kinemtografije. Ipak, pored glume, Lauš je ostavio… »
Život prođe, a nesreća nikada: Odlazak jednog od najvoljenijih glumaca - Lauševićevu karijeru obeležile vrhunske uloge i…

Život prođe, a nesreća nikada: Odlazak jednog od najvoljenijih glumaca - Lauševićevu karijeru obeležile vrhunske uloge i…

Večernje novosti 16.11.2023
SVIJET mi se u ad pretvorio - možda bi baš ova Njegoševa misao mogla opisati život Žarka Lauševića, posle tragične noći između 30. i 31. jula 1993. godine. Pucanj u dvojicu mladića bio je metak i u njegovo srce, koje nije izdržalo: juče je… »
"Bio je u komi, nisam stigao da mu poslednji put stegnem ruku": Potresna ispovest prijatelja Žarka Lauševića, doputovao…

"Bio je u komi, nisam stigao da mu poslednji put stegnem ruku": Potresna ispovest prijatelja Žarka Lauševića, doputovao…

Blic 16.11.2023
Jedan od najvećih glumaca srpske kinematografije, Žarko Laušević preminuo je u 63. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu glume. Njegov blizak prijatelj, reditelj Zoran Amar se prisetio njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, ali i… »
U Beogradu tvrdili da je crnogorac, tamo - beograđanin Ovako je govorio Žarko Laušević: "Otac naučno dokazuje da smo Srbi"…

U Beogradu tvrdili da je crnogorac, tamo - beograđanin Ovako je govorio Žarko Laušević: "Otac naučno dokazuje da smo Srbi"…

Kurir 16.11.2023
Mnoge je rastužila vest da je glumac Žarko Laušević preminuo u 63. godini. Borio se sa teškom bolešću, ali je tu bitku nažalost izgubio. Bio je veliki glumac i predvodnik nove generacije, ali na tom putu su mu se desile tragedije koje su kasnije… »
"Kad sam stigao, bio je već u komi" Reditelj "Šmekera" otkriva nepoznate detalje o lauševiću, govorio mi je: "Ovo je moj…

"Kad sam stigao, bio je već u komi" Reditelj "Šmekera" otkriva nepoznate detalje o lauševiću, govorio mi je: "Ovo je moj…

Kurir 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je juče u 63. godini. Legendarni umetnik upisao se zlatnim slovima u istoriju naše kinematografije. Na filmu je debitovao 1982. godine, ulogom u filmu "Progon". Iste godine ostvario je značajne uloge u filmovima… »
"Ni ja sam često ne verujem šta pronalazim u dnevniku" Laušević je svoje boli ogolio u knjigama: "Porodica mi je mnogo…

"Ni ja sam često ne verujem šta pronalazim u dnevniku" Laušević je svoje boli ogolio u knjigama: "Porodica mi je mnogo…

Blic 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu, troje dece, broje uloge, kao i nekoliko knjiga koje je napisao. Ovako su izgledali p oslednji dani Žarka Lauševića u bolnici. Laušević je u svojim… »
Trinaest godina i četiri meseca se nisu videli: Lauševićev susret sa majkom nikog ne ostavlja ravnodušnim

Trinaest godina i četiri meseca se nisu videli: Lauševićev susret sa majkom nikog ne ostavlja ravnodušnim

Večernje novosti 16.11.2023
POZNATI glumac Žarko Laušević preminuo je juče posle kratke i teške bolesti. Foto promo Kroz njegovu knjigu „Sve prođe, pa i doživotna”, čitaoci su mogli da zaključe Žarkovu veliku vezanost za porodicu. Jednom prilikom otkrio je kakve… »
"Mnogo su mi zamerili" Žarko Laušević je ogolio svoj život u knjigama: "Ni ja sam često ne verujem šta pronalazim u…

"Mnogo su mi zamerili" Žarko Laušević je ogolio svoj život u knjigama: "Ni ja sam često ne verujem šta pronalazim u…

Kurir 16.11.2023
Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini, saopštila je njegova porodica. Dramski umetnik izgubio je bitku sa teškom bolešću, a do poslednjeg dana se trudio da bude posvećen poslu. Pored glume, Laušević je ostavio i veliki trag u svojim… »

Vesti dana »