Повезане вести
"Скалпел од 10 центиметара ми је ставио под грло": Мушкарац који је присуствовао драми у џамији у Београду описао језиву…
Блиц 16.11.2023
"Скалпел од 10 цениметара ми је ставио под грло. Све време нам је псовао мајку", испричао је сведок драме која се пре два дана догодила у Бајракли џамији, када је Мишел К. упао током верског обреда и претио верницима. Мишел К… »
Одређен притвор човеку који је претио верницима у дворишту Бајракли џамије
Радио 021 16.11.2023
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана М.К. (48), који се сумњичи да је 13. новембра угрозио сигурност верника и излагао порузи верске симболе у дворишту београдске Бајракли џамије. Притвор му је одређен због… »
Одређен притвор осумњиченом који је претио верницима испред џамије
Еуроневс 16.11.2023
Виши суд у Београду одредио је до 30 дана притвор М. К. (48), који се сумњичи да је 13. новембра угрозио сигурност верника и излагао порузи верске симболе у дворишту београдске Бајракли џамије, док су верници обављали обред… »
Мишел остаје у притвору након што је претио верницима: "Ја сам Мосад, мајка ми је Јеврејка и треба вас убити"
Телеграф 16.11.2023
Током саслушања осумњичени је гестикулирајући показивао како су му уста закопчана и да неће реч да проговори. Виши суд у Београду одредио је до 30 дана притвор Мишелу К. (48), који се сумњичи да је 13. новембра угрозио… »
Вести дана »
Анели се скаменила кад је видела хану: "Још један душманин!", Нерио не испушта вереницу из загрљаја након што је ушла у елиту (фото)
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних
МУП о дешавањима у Новом Саду: Полиција поступа искључиво у складу са законом
Данас пре 8 сатијош 1 повезана