Povezane vesti
Menja se raspored klizanja zbog hokejaškog turnira
Radio 021 16.11.2023
Ovog vikenda biće izmenjen raspored smena klizanja na Spensu. Građanima će dvorana biti na raspolaganju u sledećim terminima: petak, 17. novembar 10.30 – 12.00 subota, 18. novembar 20.00 – 21.30 nedelja, 19. novembar 18.00 – 19.30 20.00 – 21.30 Smene se… »
SPENS: Hokejaški turnir menja raspored klizanja od petka do nedelje
Moj Novi Sad 16.11.2023
JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obaveštava posetioce da će zbog hokejaškog turnira ovog vikenda biti izmenjen raspored građanskih smena klizanja. Građanima će dvorana biti na raspolaganju u sledećim terminima: • petak, 17. novembar: od 10.30 do… »
SPENS: Za vikend izmenjen raspored klizanja zbog igranja hokejaških utakmica
RTV 16.11.2023
NOVI SAD - Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" je saopštilo da će zbog hokejaškog turnira ovog vikenda biti izmenjen raspored građanskih smena klizanja zbog igranja hokejaških utakmica. U saopštenju se navodi da će dvorana biti na… »
Vesti dana »
Ja sam trenirao u jeku borbe, zahvalan sam što uopšte i mogu da sedim ovde danas: Nikola Topić progovorio o pobedi nad karcinomom i povratku košarci!
Hot sport pre 28 minutajoš 25 povezanih
"Šta nije bilo kako treba? Sve": Bruno Fernando brutalno iskren, otkrio gde je "puklo" u Partizanu
Mondo pre 7 minutajoš 22 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 18 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Opasnost od klizavih deonica zbog slabog snega i jutarnjeg mraza
Radio 021 pre 18 minutajoš 10 povezanih