Povezane vesti
"Kad ćeš da mi vratiš 8.000 €?" - Pevačica stala na žulj hrvatskom organizatoru: "Kukala za pare, sad me blokirala!"
Mondo 16.11.2023
Hrvatski organizator koncerata, Mario Lovrić, odlučio je javno da se obrati pevačici za koju tvrdi da mu duguje novac. Hrvatski organizator koncerata, Mario Lovrić, odlučio je javno da se obrati pevačici za koju tvrdi da mu duguje novac. Pevačicu… »
"Selma, kad ćeš da vratiš 8.000€?" Hrvatski organizator kivan na pevačicu: Kukala za pare pa me nakon turneje po Americi…
Kurir 16.11.2023
Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić pozajmio je Selmi Bajrami prvo 5.000 evra da joj je da uradi dve nove pesme, a onda je tražila još 3.000 evra da da Dejanu Abadiću. - Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je… »
Vesti dana »
U ovom delu Srbije danas toplije za 36 stepeni nego juče: Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
"Danas će svim penzionerima biti isplaćena penzija sa povišicom": Koliko su povećane za pet godina
Euronews pre 9 satijoš 25 povezanih
Pucnjava u Jagodini – vlasnik kafane podlegao povredama, jedna osoba povređena, traga se za napadačem
RTS pre 1 minutjoš 41 povezana
Lider krajnje desnice u Austriji postao mandatar vlade, možda će biti prvi desničarski kancelar od Drugog svetskog rata
Nova pre 1 satjoš 22 povezane