Povezane vesti
"Kad ćeš da mi vratiš 8.000 €?" - Pevačica stala na žulj hrvatskom organizatoru: "Kukala za pare, sad me blokirala!"
Mondo 16.11.2023
Hrvatski organizator koncerata, Mario Lovrić, odlučio je javno da se obrati pevačici za koju tvrdi da mu duguje novac. Hrvatski organizator koncerata, Mario Lovrić, odlučio je javno da se obrati pevačici za koju tvrdi da mu duguje novac. Pevačicu… »
"Selma, kad ćeš da vratiš 8.000€?" Hrvatski organizator kivan na pevačicu: Kukala za pare pa me nakon turneje po Americi…
Kurir 16.11.2023
Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić pozajmio je Selmi Bajrami prvo 5.000 evra da joj je da uradi dve nove pesme, a onda je tražila još 3.000 evra da da Dejanu Abadiću. - Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je… »
"Kad ćeš da mi vratiš: Pare?" Pevačica prevarila menadžera za 8.000 evra, bruka i sramota: "Pomogao sam joj kad je kukala…
Blic 16.11.2023
Hrvatski organizator koncerata Mario Lovrić optužio je pevačicu Selmu Bajrami da mu duguje 8.000 evra, što se iz poruka koje je ranije obelodanilo i vidi. On se sada oglasio povodom dugovanja i istakao da joj je pomogao kada joj je bilo to potrebno… »
Vesti dana »
Uživo! Izbori u Americi: Traje najvažnija trka na svetu, u pojedinim državama opsadno stanje
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih
U Trampovom štabu smatraju da će izlaznost odlučiti ishod izbora
Politika pre 57 minutajoš 40 povezanih