Povezane vesti
Vlasnika KTV šamarali batinaši SNS: Ugrožavaju mi život!
Pravda 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. Radić kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima popustili… »
Vlasnik zrenjaninske televizije napadnut: Grupa pod kontrolom SNS me jurila po gradu
Radio 021 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
„Krenuli su štanglama i sekirama na mene, odvrnuli su šrafove sa točkova mog automobila“: Vlasnik KTV tvrdi da mu SNS batinaši…
Nova 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Vesti dana »

UŽIVO: Skupština, drugi dan – Rističević doneo knjigu, oštra rasprava Stefanovića i Jovanova (VIDEO/FOTO)
Danas pre 10 minutajoš 41 povezana

Ako sutra budu uvedene sankcije NIS-u, evo šta to tačno znači: Stručnjak OBJASNIO zašto Srbija nije na UDARU!
Telegraf pre 9 minutajoš 44 povezane

Sa njom je dočekao poslednje dane: Profesorka sa kojom je Zdravko Šotra bio u ljubavi je ovako pričala o njemu
Blic pre 1 satjoš 74 povezane

Preko 4.000 ljudi u ivanjičkim selima i dalje u mraku: Prvi sneg izazvao haos koji i dalje ne prolazi - oko 100 montera svaki dan na terenu
RINA pre 40 minutajoš 40 povezanih