Povezane vesti
Vlasnika KTV šamarali batinaši SNS: Ugrožavaju mi život!
Pravda 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. Radić kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima popustili… »
Vlasnik zrenjaninske televizije napadnut: Grupa pod kontrolom SNS me jurila po gradu
Radio 021 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
„Krenuli su štanglama i sekirama na mene, odvrnuli su šrafove sa točkova mog automobila“: Vlasnik KTV tvrdi da mu SNS batinaši…
Nova 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Vesti dana »
Smrt još jednog pacijenta u Čačku, Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja
Beta pre 7 minutajoš 51 povezana
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 2 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Sutra oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Novosađanin (40) uhapšen zbog sumnje da je zapalio tri kamiona, pričinjena šteta 350.000 evra
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 23 povezane