Povezane vesti
Vlasnika KTV šamarali batinaši SNS: Ugrožavaju mi život!
Pravda 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. Radić kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima popustili… »
Vlasnik zrenjaninske televizije napadnut: Grupa pod kontrolom SNS me jurila po gradu
Radio 021 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
„Krenuli su štanglama i sekirama na mene, odvrnuli su šrafove sa točkova mog automobila“: Vlasnik KTV tvrdi da mu SNS batinaši…
Nova 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Vesti dana »
STIŽE PROLEĆE: Danas u 15.46 časova počinje najlepše godišnje doba
Pirotske vesti pre 56 minutajoš 11 povezanih
Netanjahu otkrio u kom slučaju će pasti cena nafte! Tvrdi da sve zavisi od ovog poteza Amerike
Blic pre 10 satijoš 3 povezane
Ministarka Đedović Handanović: "Nadam se da će sutra biti doneta odluka o produženju licence za nastavak rada NIS-a"
Blic pre 11 minutajoš 2 povezane
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost o energentima u 11 časova; Vučić: U podne saopštavamo sve mere
RTS pre 1 satjoš 4 povezane