Повезане вести
Власника КТВ шамарали батинаши СНС: Угрожавају ми живот!
Правда 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. Радић каже и да му су недавно под неразјашњеним… »
Власник зрењанинске телевизије нападнут: Група под контролом СНС ме јурила по граду
Радио 021 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. У изјави за Нову каже и да му су недавно под… »
„Кренули су штанглама и секирама на мене, одврнули су шрафове са точкова мог аутомобила“: Власник КТВ тврди да му СНС батинаши…
Нова 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. У изјави за Нову каже и да му су недавно под… »
Вести дана »

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 11 минутајош 2 повезане

Туск: Белоруски дрон летео изнад зграде владе и резиденције пољског председника
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Како су бивши чланови „Отпора“ уз сарадњу с Телекомом постали савезници режима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана