Povezane vesti
Vlasnika KTV šamarali batinaši SNS: Ugrožavaju mi život!
Pravda 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. Radić kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Vlasnik zrenjaninske televizije napadnut: Grupa pod kontrolom SNS me jurila po gradu
Radio 021 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim… »
„Krenuli su štanglama i sekirama na mene, odvrnuli su šrafove sa točkova mog automobila“: Vlasnik KTV tvrdi da mu SNS…
Nova 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih