Повезане вести

Власника КТВ шамарали батинаши СНС: Угрожавају ми живот!

Власника КТВ шамарали батинаши СНС: Угрожавају ми живот!

Правда 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. Радић каже и да му су недавно под неразјашњеним… »
Власник зрењанинске телевизије нападнут: Група под контролом СНС ме јурила по граду

Власник зрењанинске телевизије нападнут: Група под контролом СНС ме јурила по граду

Радио 021 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. У изјави за Нову каже и да му су недавно под… »
„Кренули су штанглама и секирама на мене, одврнули су шрафове са точкова мог аутомобила“: Власник КТВ тврди да му СНС батинаши…

„Кренули су штанглама и секирама на мене, одврнули су шрафове са точкова мог аутомобила“: Власник КТВ тврди да му СНС батинаши…

Нова 16.11.2023
Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил. У изјави за Нову каже и да му су недавно под… »

Вести дана »