Povezane vesti
Vlasnika KTV šamarali batinaši SNS: Ugrožavaju mi život!
Pravda 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. Radić kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima popustili… »
Vlasnik zrenjaninske televizije napadnut: Grupa pod kontrolom SNS me jurila po gradu
Radio 021 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
„Krenuli su štanglama i sekirama na mene, odvrnuli su šrafove sa točkova mog automobila“: Vlasnik KTV tvrdi da mu SNS batinaši…
Nova 16.11.2023
Vlasnik KTV iz Zrenjanina Danijel Radić tvrdi da mu grupa okupljena oko SNS svakodnevno preti, a da su ga nedavno išamarali i preko prijatelja poručili da će mu zapaliti automobil. U izjavi za Novu kaže i da mu su nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima… »
Vesti dana »

Brnabić: Nastaviće se akcija hapšenja kako bi se sprečilo krvoproliće koje su planirali na Vidovdan
Jugmedia pre 2 satajoš 35 povezanih

Rast spoljnotrgovinske robne razmene Crne Gore za 4,1 odsto u prvih pet meseci 2025.
Biznis.rs pre 2 satajoš 28 povezanih

Vučić o najavljenom protestu na vidovdan: Država će intervenisati ako bude prinuđena, proći će i 28. Jun Mi ćemo da radimo u međuvremenu
Dnevnik pre 58 minutajoš 24 povezane

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa rekordnim temperaturama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 82 povezane

Srbija pregovara novi gasni ugovor sa Rusijom dok EU razmatra zabranu uvoza ruskog gasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane