Povezane vesti
"Čula sam da je umro i više se ničega ne sećam": Pevačica doživela porodičnu tragediju, u trenutku kada je saznala…
Blic 16.11.2023
Kada je kročila u svet estrade Jana Todorović nije ni sanjala da će jednog dana biti toliko popularna i jedna od kraljica bakšiša. - Nisam mogla da zamislim da će mene neko na ulici da prepozna, da pevaju moje pesme, ali ja kažem to se desilo i… »
"Čula sam da je umro i više se ničega ne sećam" Jana progovorila o gubitku sestrića, a ovo je nešto najgore što je…
Kurir 16.11.2023
Jana Todorović nije ni sanjala da će jednog dana biti najveća zvezda i da će uživati neverovatnu slavu i popularnost. - Nisam mogla da zamislim da će mene neko na ulici da prepozna, da pevaju moje pesme, ali ja kažem to se desilo i neka ide sve… »
Vesti dana »
Ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović! Mali Aleksandar izašao na binu, a niko ga nije video, ovako je uživao
Kurir pre 13 minutajoš 14 povezanih
Rhmz se upozorenjem oglasio još jutros pre 5: Kiša koja pada prelazi u sneg, danas će ga biti i do 10 cm! Beograd će se zabeleti već od popodneva (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 8 povezanih
Prvi snimci teške nesreće u Paraćinu: Automobil sav zgužvan, nasred ulice otkinuta vrata, karoserija završila u izlogu (video)
Kurir pre 24 minutajoš 8 povezanih
Tramp ukida sva ograničenja proizvodnje energije i zabranu izvoza gasa koju je uveo Bajden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane