Povezane vesti
BBC: ušao sa izraelskom vojskom u bolnicu Al Šifa u Gazi, evo što su videli (video)
Blic 16.11.2023
Predstavnik izraelske vojske (IDF) je izveštaču BBC-ja rekao da su među predmetima otkrivenim u bolnici Al Šifa u Gazi, bili i laptopovi sa fotografijama i video snimcima talaca iz Gaze. - Otkrili smo mnogo kompjutera i druge opreme koja bi zaista mogla… »
Izraelska vojska uvela ekipu BBC u Al Šifu, tvrde da su pronašli laptopove sa slikama talaca Hamasa
N1 Info 16.11.2023
Novinarka BBC-ja i još jedna televizijska ekipa, prvi su novinari koje je izraelska vojska uvela u bolnicu Al Šifa u Gazi, oko koje su se poslednjih dana vodile žestoke borbe. Izraelska vojska (IDF) tvrdi da je Hamas bolnicu koristio kao komandni centar… »
Izrael i Palestinci: BBC u glavnoj bolnici u Gazi sa izraelskom vojskom
Južne vesti 16.11.2023
BBC Izraelske snage ograničile su pristup novinarima BBC-ja bolnici Al-Šifa i nisu im dali da razgovaraju sa lekarima ili pacijentima Penjemo se u bolnički kompleks Al-Šifa u mraku preko urušenog zida probijenog oklopnim buldožerom kako bi se omogućio… »
Izrael i Palestinci: BBC u glavnoj bolnici u Gazi sa izraelskom vojskom
BBC News 16.11.2023
Ekipa BBC-ja ušla je u bolnicu Al-Šifa u Gazi zajedno sa izraelskim vojnicima koji tvrde da je tamo bilo komandno mesto Hamasa. Penjemo se u bolnički kompleks Al-Šifa u mraku preko urušenog zida probijenog oklopnim buldožerom kako bi se omogućio… »
Vesti dana »

Izdato upozorenje na toplotni talas u Srbiji, poslata SMS upozorenja, povećana opasnost od požara
NIN pre 12 minutajoš 29 povezanih

Fudbaleri Novog Pazara dočekali prvi evropski meč, incidenti sa poljskim navijačima
BBC News pre 22 minutajoš 23 povezane

„Nikola Jokić će igrati za Srbiju na Evrobasketu“: Amerikanac zna nešto što Srbi ne znaju VIDEO
Nova pre 37 minutajoš 13 povezanih