Повезане вести

ББЦ: ушао са израелском војском у болницу Ал Шифа у Гази, ево што су видели (видео)

ББЦ: ушао са израелском војском у болницу Ал Шифа у Гази, ево што су видели (видео)

Блиц 16.11.2023
Представник израелске војске (ИДФ) је извештачу ББЦ-ја рекао да су међу предметима откривеним у болници Ал Шифа у Гази, били и лаптопови са фотографијама и видео снимцима талаца из Газе. - Открили смо много компјутера и друге… »
Израелска војска увела екипу ББЦ у Ал Шифу, тврде да су пронашли лаптопове са сликама талаца Хамаса

Израелска војска увела екипу ББЦ у Ал Шифу, тврде да су пронашли лаптопове са сликама талаца Хамаса

Н1 Инфо 16.11.2023
Новинарка ББЦ-ја и још једна телевизијска екипа, први су новинари које је израелска војска увела у болницу Ал Шифа у Гази, око које су се последњих дана водиле жестоке борбе. Израелска војска (ИДФ) тврди да је Хамас болницу… »
Израел и Палестинци: ББЦ у главној болници у Гази са израелском војском

Јужне вести 16.11.2023
ББЦ Израелске снаге ограничиле су приступ новинарима ББЦ-ја болници Ал-Шифа и нису им дали да разговарају са лекарима или пацијентима Пењемо се у болнички комплекс Ал-Шифа у мраку преко урушеног зида пробијеног оклопним… »

BBC News 16.11.2023
Екипа ББЦ-ја ушла је у болницу Ал-Шифа у Гази заједно са израелским војницима који тврде да је тамо било командно место Хамаса. Пењемо се у болнички комплекс Ал-Шифа у мраку преко урушеног зида пробијеног оклопним булдожером… »

Вести дана »