Повезане вести
ББЦ: ушао са израелском војском у болницу Ал Шифа у Гази, ево што су видели (видео)
Блиц 16.11.2023
Представник израелске војске (ИДФ) је извештачу ББЦ-ја рекао да су међу предметима откривеним у болници Ал Шифа у Гази, били и лаптопови са фотографијама и видео снимцима талаца из Газе. - Открили смо много компјутера и друге… »
Израелска војска увела екипу ББЦ у Ал Шифу, тврде да су пронашли лаптопове са сликама талаца Хамаса
Н1 Инфо 16.11.2023
Новинарка ББЦ-ја и још једна телевизијска екипа, први су новинари које је израелска војска увела у болницу Ал Шифа у Гази, око које су се последњих дана водиле жестоке борбе. Израелска војска (ИДФ) тврди да је Хамас болницу… »
Израел и Палестинци: ББЦ у главној болници у Гази са израелском војском
Јужне вести 16.11.2023
ББЦ Израелске снаге ограничиле су приступ новинарима ББЦ-ја болници Ал-Шифа и нису им дали да разговарају са лекарима или пацијентима Пењемо се у болнички комплекс Ал-Шифа у мраку преко урушеног зида пробијеног оклопним… »
Израел и Палестинци: ББЦ у главној болници у Гази са израелском војском
BBC News 16.11.2023
Екипа ББЦ-ја ушла је у болницу Ал-Шифа у Гази заједно са израелским војницима који тврде да је тамо било командно место Хамаса. Пењемо се у болнички комплекс Ал-Шифа у мраку преко урушеног зида пробијеног оклопним булдожером… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 58 минутајош 30 повезаних

„Сувишне су речи, горски вуче мој“: Цетињанину убијеном у Београду на води пре двадесетак дана ликвидирали брата и пријатеља
Нова пре 11 минутајош 82 повезане

Исповест „Блокадера-терористи“ о затворским данима: Нису нас сломили
Време пре 40 минутајош 3 повезане

Игор Којић открио да има нову девојку, па поручио Кеби: „Спремај грло за нову свадбу“
Нова пре 2 сатајош 15 повезаних