Povezane vesti
Ubio brata, pa ga obukao za sahranu: Tužilaštvo traži 12 godina za Milana koji je brata udavio na Đurđevdan, a evo kako su…
Blic 16.11.2023
“Nisam kriv za ubistvo brata. Da li sam prikrio veš - nisam, da li sam ga šutirao – nisam, da li sam ga davio – nisam. Bio sam u drugoj sobi, čuo sam da je pao u hodniku pa sam ga vratio u krevet. Povrede na vratu zadobio je jer sam ga drmao da… »
Ubio brata, presvukao ga i lagao da je umro? Tužilaštvo traži 12 godina robije za Milana! "žrtvu pesničio, šutirao i…
Kurir 16.11.2023
Presuda Milanu G. (46) koji je osumnjičen za ubistvo brata Saše (52) biće donesena 23. novembra, rečeno je danas u Višem sudu u Nišu gde su tužilaštvo i odbrana izneli završne reči na glavnom pretresu. Saša G. ubijen je na Đurđevdan prošle… »
Ubio brata, pa fingirao zločin? Udarao ga i davio, pa ga presvukao - Preti mu 12 godina robije, a ovako se on brani
Mondo 16.11.2023
Presuda Milanu G. (46) koji je osumnjičen za ubistvo brata Saše (52) biće donesena 23. novembra. Presuda Milanu G. (46) koji je osumnjičen za ubistvo brata Saše (52) biće donesena 23. novembra. Presuda Milanu G. (46) koji je osumnjičen za ubistvo… »
Ubio brata, pa ga spremio za sahranu: Milanu iz Niša preti 12 godina robije
Telegraf 16.11.2023
Izricanje presude zakazano je za 23. novembar. Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je danas da se Nišliji Milanu Grujiću (46) izrekne kazna zatvora od 12 godina za ubistvo brata Saše Grujića (52), kojeg je, kako se navodi u optužnici, ugušio… »
Vesti dana »
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 4 povezane