Повезане вести

Убио брата, па га обукао за сахрану: Тужилаштво тражи 12 година за Милана који је брата удавио на Ђурђевдан, а ево како су…

Убио брата, па га обукао за сахрану: Тужилаштво тражи 12 година за Милана који је брата удавио на Ђурђевдан, а ево како су…

Блиц 16.11.2023
“Нисам крив за убиство брата. Да ли сам прикрио веш - нисам, да ли сам га шутирао – нисам, да ли сам га давио – нисам. Био сам у другој соби, чуо сам да је пао у ходнику па сам га вратио у кревет. Повреде на врату задобио је јер… »
Убио брата, па фингирао злочин? Ударао га и давио, па га пресвукао - Прети му 12 година робије, а овако се он брани

Убио брата, па фингирао злочин? Ударао га и давио, па га пресвукао - Прети му 12 година робије, а овако се он брани

Мондо 16.11.2023
Пресуда Милану Г. (46) који је осумњичен за убиство брата Саше (52) биће донесена 23. новембра. Пресуда Милану Г. (46) који је осумњичен за убиство брата Саше (52) биће донесена 23. новембра. Пресуда Милану Г. (46) који је… »
Убио брата, па га спремио за сахрану: Милану из Ниша прети 12 година робије

Убио брата, па га спремио за сахрану: Милану из Ниша прети 12 година робије

Телеграф 16.11.2023
Изрицање пресуде заказано је за 23. новембар. Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је данас да се Нишлији Милану Грујићу (46) изрекне казна затвора од 12 година за убиство брата Саше Грујића (52), којег је, како се наводи у… »

Вести дана »