Povezane vesti
Za program „Moja prva plata“ 413 poslodavaca otvorilo 619 pozicija u Jablaničkom okrugu
Jugmedia 16.11.2023
Za program „Moja prva plata“, čije su prijave za kandidate otvorene do 6. decembra, prijavilo se 413 poslodavaca za 619 različitih pozicija sa teritoriji Jablaničkog okruga, rekli su za Jugmediu iz filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Leskovac. Od… »
413 poslodavaca za 619 različitih pozicija u Jablaničkom okrugu za program “Moja prva plata“
Rešetka 16.11.2023
Čak 413 poslodavaca za 619 različitih pozicija prijavilo se u Jablaničkom okrugu za program “Moja prva plata, a 65 prijava je obijeno iz različitih razloga. Kako je za Rešetku kazala direktorka filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu… »
Vesti dana »

"U ime celog naroda Izraela - dobrodošao nazad": Oslobođen Alon Ohel, državljanin Srbije
Mondo pre 4 minutajoš 17 povezanih

U prvom krugu izabrani predsednici 17 opština na Kosovu, Vučić proglasio ubedljivu pobedu Srpske liste
Radio 021 pre 33 minutajoš 12 povezanih

"Oktobar će biti stabilniji": Saznajte detaljnije kakvo nas vreme očekuje u narednim danima
Euronews pre 18 minutajoš 9 povezanih

Uživo paklena borba! Ukrajinci krenuli u strašan juriš, Rusi raspalili vatru! Stižu nove vesti sa fronta: Totalno su uništeni
Alo pre 24 minutajoš 10 povezanih