Повезане вести
"Био сам спреман на његову смрт" Бранислав Лечић о последњим данима Жарка Лаушевића: "Чули смо се пре неколико дана, није…
Блиц 16.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је јуче, 15. новембра у 63. години након тешке болести, а његов колега и пријатељ Бранислав Лечић управо у емисији "Блиц дан" испричао је како су изгледали његови последњи дани. Последње… »
"Жарко је предосетио своју смрт": Радош Бајић за "Блиц ТВ": "Крио је болест од нас, свима је причао да је све у реду"
Блиц 16.11.2023
Глумац и редитељ Радош Бајић био је један од последњих који је сарађивао са Жарком Лаушевићем, а како је открио, Лаушевић, који је болест дуго крио од свих, је предосећао да ће ускоро умрети. Чувени глумац Жарко Лаушевић… »
"Тупчо мој, тамо где те више ништа не боли и не спутава": Мерима Исаковић проследила је болну поруку коју је послала на број…
Блиц 16.11.2023
Жарко Лаушевић преминуо је јуче, 15. новембра, у 63. години након тешле болести, контактирали смо његову колегиницу и најбољу пријатељицу из младости Мериму Исаковић. Овако су изгледали п оследњи дани Жарка Лаушевића у… »
"Знао сам колико се изнутра цепа": Ирфан Менсур открио како се Лаушевић сам са собом борио: "Болест није хтео да призна"
Блиц 16.11.2023
Чувени глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години, након тешке борбе са канцером плућа. Од њега се опраштају колеге, јавне личности, али и грађани целе Србије. Ко год да га је познавао за чувеног Лауша има само речи хвале… »
Имао сам утисак да стално пати... Бранислав Лечић се присетио дружења са Лаушевићем - "На крају није причао о болести!"
Мондо 16.11.2023
Глумац Бранислав Лечић говорио је о свом колеги, покојном, Жарку Лаушевићу. Глумац Бранислав Лечић говорио је о свом колеги, покојном, Жарку Лаушевићу. Жарко Лаушевић, преминуо је 15. новембра у 63. години након кратке и опаке… »
Вести дана »

Дипломатски удар из Европе "Веома нам је драго, видите шта смо сада урадили Русији"
Ало пре 11 минутајош 52 повезане

У Србију стиже невреме, олујни ветар, пљускови у температура драстично пада: Ево када почињу падавине
Нова пре 46 минутајош 19 повезаних

Јовић солидан у дербију Флориде, Рајаковић убедљиво славио на гостовању са Торонтом (ВИДЕО)
РТВ пре 1 сатјош 17 повезаних

Ударена жена на пешачком прелазу у Земуну: Хитна помоћ на лицу места
Б92 пре 41 минутајош 12 повезаних