Povezane vesti
Završetak železničke obilaznice oko Niša najavljen za 2027. godinu
Biznis.rs 16.11.2023
Pruga dužine 22 kilometra u planu više od jedne decenije. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi izgradnja železničke obilaznice oko Niša trebalo da krene u „najkraćem mogućem roku“, kako bi bila završena do 2027. godine. „Sada se… »
Brnabić: Završetak železničke obilaznice oko Niša do 2027. godine
Niške vesti 16.11.2023
„Mi iz Niša sada idemo (rekonstruišu se pruge) Niš-Brestovac i Niš-Dimitrovgrad i obilaznicu oko Niša od 22 kilometra. Radimo na tome da to krene ubrzo“, izjavila je Brnabić prilikom obilaska niškog naselja Brzi Brod. Kao prethodni rok za završetak… »
N1 Info 16.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da bi izgradnja železničke obilaznice oko Niša trebalo da krene u "najkraćem mogućem roku", kako bi bila završena do 2027. godine. „Mi iz Niša sada idemo (rekonstruišu se pruge) Niš-Brestovac i Niš-Dimitrovgrad i… »
Novi magazin 16.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi izgradnja železničke obilaznice oko Niša trebalo da krene u "najkaraćem mogućem roku", kako bi bila završena do 2027. godine. "Mi iz Niša sada idemo (rekonstruišu se pruge) Niš-Brestovac i… »
Vesti dana »
Protest ispred bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, direktor razgovarao sa majkom; Tužilaštvo: Naložena odbukcija tela
RTV pre 53 minutajoš 68 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 7 satijoš 34 povezane