Повезане вести
Завршетак железничке обилазнице око Ниша најављен за 2027. годину
Бизнис.рс 16.11.2023
Пруга дужине 22 километра у плану више од једне деценије. Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да би изградња железничке обилазнице око Ниша требало да крене у „најкраћем могућем року“, како би била завршена до 2027… »
Брнабић: Завршетак железничке обилазнице око Ниша до 2027. године
Нишке вести 16.11.2023
„Ми из Ниша сада идемо (реконструишу се пруге) Ниш-Брестовац и Ниш-Димитровград и обилазницу око Ниша од 22 километра. Радимо на томе да то крене убрзо“, изјавила је Брнабић приликом обиласка нишког насеља Брзи Брод. Као… »
Н1 Инфо 16.11.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да би изградња железничке обилазнице око Ниша требало да крене у "најкраћем могућем року", како би била завршена до 2027. године. „Ми из Ниша сада идемо (реконструишу се пруге)… »
Нови магазин 16.11.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да би изградња железничке обилазнице око Ниша требало да крене у "најкараћем могућем року", како би била завршена до 2027. године. "Ми из Ниша сада идемо (реконструишу се пруге)… »
Вести дана »
"Они су били оно што он никада неће бити" Потресан говор пријатеља страдалих у масакру у Дубони и Малом Орашју: "Неко је немаран све срушио..." (видео)
Блиц пре 1 сатјош 75 повезаних
Званичник СЗО за Европу: Предузимамо хитне мере у вези са појавом хантавируса
РТВ пре 1 сатјош 30 повезаних
УЖИВО Иран тврди да је погодио брод америчке морнарице на улазу у Ормуски мореуз, САД демантују
Спутник пре 4 минутајош 41 повезана
Какво ће време бити у наредним данима: Од 29 степени до пљускова са грмљавином
Н1 Инфо пре 5 сатијош 26 повезаних
Ројтерс: Иран тврди да је погодио амерички ратни брод, САД негирају
Н1 Инфо пре 34 минутајош 22 повезане