Povezane vesti
Lalatović: Spartak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili
Sportski žurnal 16.11.2023
Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Novi trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je da se sa novim klubom brzo dogovorio, pošto je rukovodstvo Spartaka ponudilo… »
Ostaje duže, ili...? Nenad Lalatović se vratio u srpski fudbal, a neverovatno je koliko često menja "klupe"
Večernje novosti 16.11.2023
FUDBALSKI stručnjak Nenad Lalatović od danas je i zvanično novi trener Spartaka iz Subotice. Iskusni trener tako je preuzeo 17. klub u karijeri koja traje tek 12 godina. FOTO: FK Crvena zvezda Nenad Lalatović važi za čoveka koji je bez dlake na… »
Lalatović opet u srpskom fudbalu: Spartak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili
Večernje novosti 16.11.2023
Novi trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je danas da se sa novim klubom brzo dogovorio, pošto je rukovodstvo Spartaka ponudilo konkretnu ideju. FOTO: FK Crvena zvezda Srpski stručnjak je danas zvanično promovisan u novog… »
Lalatović: Imao sam brojne ponude, ali sam izabrao Spartak
Danas 16.11.2023
Nenad Lalatović je novi šef stručnog štaba Spartaka iz Subotice. Ekipa Spartaka je, usred loših rezultata, bila primorana da raskine saradnju sa ruskim strategom Aleksandrom Keržakovim, te na njegovo mesto postavi Nenada Lalatovića. Prilikom… »
Lalatović: Odbio sam ponudu sa Kipra da bih preuzeo Spartak
Sport klub 16.11.2023
Spartak iz Subotice promovisao je Nenada Lalatovića kao svog novog šefa stručnog štaba. Aleksandar Keržakov je dobio otkaz u klubu sa severa Bačke zbog loših rezultata, a umesto njega stigao je Lalatović, koji je istakao da je imao i druge ponude… »
Da li vam je nedostajao Lalat? "Cilj da budemo među pet!"
Sportske.net 16.11.2023
a Spartak iz Subotice ima visoke ambicije ističe novi trener ovog kluba. Nenad Lalatović je preuzeo klub, iako je imao nekoliko drugih ponuda. "Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer… »
Vesti dana »
Ostaje hladno, ali suvo, posle podne razvedravanje u celoj zemlji
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Denver je ništa bez Jokića: Oslabljeni Pelikansi prekinuli seriju pobeda Nagetsa!
Hot sport pre 1 satjoš 11 povezanih
Kapiten tzv. Kosova ljut na sudije, kapiten Rumunije u šoku: "Ovo nikad nisam doživeo"
Sportske.net pre 43 minutajoš 12 povezanih