Povezane vesti
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
Nova 16.11.2023
"Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom", rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo suviše… »
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
N1 Info 16.11.2023
Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom, rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo suviše… »
Vesti dana »
Najmanje 10 ljudi poginulo u baru u švajcarskom skijalištu: Lekarske ekipe dežuraju ispred objekta (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 4 minutajoš 24 povezane
Neverovatno! Superzvezda NBA i povreda ista kao Jokićeva! Dve noći nakon jezive scene Srbina dogodila se slična situacija
Kurir pre 4 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 14 minutajoš 19 povezanih
Dva dečaka i devojčica rođeni u Beogradu u prvom minutu 2026. godine
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Mali i Vučević o licenci za NIS: Dobre vesti rezultat ozbiljne diplomatske borbe
Sputnik pre 29 minutajoš 13 povezanih