Povezane vesti
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
Nova 16.11.2023
"Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom", rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo… »
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
N1 Info 16.11.2023
Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom, rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana