Povezane vesti
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
Nova 16.11.2023
"Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom", rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo… »
Mensur o Žarku Lauševiću: Bio je moj brat, nikada mu nisam rekao koliko mu se divim
N1 Info 16.11.2023
Nikada mu nisam rekao koliko mu se divim, nikada to nisam izgovorio. Čudno smo se povezali u životu i smatrao sam ga svojim bratom, rekao je glumac Irfan Mensur govoreći o prijatelju i kolegi Žarku Lauševiću koji je preminuo juče. „Bili smo… »
Vesti dana »

Novi snimci trenutka koji je izazvao paniku među građanima: Policija napušta lokaciju pre udara „zvučnog topa“
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih

"Borba se nastavlja do ispunjenja zahteva, ovo nije bio finalni skup“: Ključne poruke sa protesta
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih

Toškovski: 51 osoba poginula, više od 100 povređeno u požaru u diskoteci
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 64 povezane

Direkor policije Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
Novi magazin pre 50 minutajoš 11 povezanih