Повезане вести
„Била сам са њом до самог краја, држала сам је за руку“: Рада Манојловић о смрти мајке, а ево шта каже певачицина маћеха…
Нова 16.11.2023
Певачица Рада Манојловић рано је остала без мајке, а о томе је често и говорила. Њен отац, се касније оженио са Сузаном, која је једном приликом испричала да никада није правила разлику између Раде и њене сестре и њене деце… »
Ово је маћеха Раде Манојловић: Ретко се појављује у јавности "Ја се нисам трудила да им заменим мајку"
Курир 16.11.2023
Рада Манојловић рано је остала без мајке, о којој је често емотивно говорила у јавности. Прерани одлазак њене мајке, на Раду је оставио дубоки траг, али свако сећање на њу, певачици буди лепа осећања. Њен отац, се касније… »
Вести дана »

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане