Povezane vesti

Sahranjen Jovan Marić Ćerka održala govor: "Blaga narav i čovek širokih shvatanja, tatice moj..." Od poznatih došle samo…

Sahranjen Jovan Marić Ćerka održala govor: "Blaga narav i čovek širokih shvatanja, tatice moj..." Od poznatih došle samo…

Kurir 16.11.2023
Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić, koji je preminuo u 82. godini, sahranjen je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Na sahrani Marića pojavilo se na desetine njegovih prijatelja, a njegove ćerke Vojna i Joana uplakane… »
Sahranjen Jovan Marić na Novom groblju: Ćerka održala potresan govor - "Tatice moj, čuvaj nas odozgo!" (foto, video)

Sahranjen Jovan Marić na Novom groblju: Ćerka održala potresan govor - "Tatice moj, čuvaj nas odozgo!" (foto, video)

Mondo 16.11.2023
Jovan Marić, psihijatar je preminuo 11. novembra, a danas će biti sahranjen na Novom Groblju. Jovan Marić, psihijatar je preminuo 11. novembra, a danas će biti sahranjen na Novom Groblju. Jovan Marić bio je srpski psihijatar, pisac i bivši profesor… »
(Video) Sahrana jovana Marića na Novom groblju: Ćerke psihijatra u kapeli uplakane primaju saučešće

(Video) Sahrana jovana Marića na Novom groblju: Ćerke psihijatra u kapeli uplakane primaju saučešće

Blic 16.11.2023
Psihijatar i seksolog Jovan Marić umro je 11. novembra u 82. godini, a danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Njegovi najbliži stigli su da isprate Marića na večni počinak, a njegove ćerke Vojna i Joana uplakane… »
(Foto): Druga žena Jovana Marića na sahrani skrhana bolom, dok treća nije htela ni na umrlicu: Porodica psihijatra nije…

(Foto): Druga žena Jovana Marića na sahrani skrhana bolom, dok treća nije htela ni na umrlicu: Porodica psihijatra nije…

Blic 16.11.2023
Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se na Novom groblju u Beogradu kako bi odali počast doktoru. Njegove ćerke Vojna i Joana uplakane su… »
(Video) Sahranjen psihijatar Jovan Marić: Na licu ćerke Joane bol i suze, drhtavim glasom održala govor: "Čuvaćeš nas, to…

(Video) Sahranjen psihijatar Jovan Marić: Na licu ćerke Joane bol i suze, drhtavim glasom održala govor: "Čuvaćeš nas, to…

Blic 16.11.2023
Čuveni psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana. Psihijatar je iza sebe ostavio dve ćerke Joanu i Vojnu, kao i sina Mateju koji se nije pojavio na sahrani i koji je sa ocem poslednjih godina bio na sudu… »

Vesti dana »