Повезане вести

Спајић: Постигнут договор са опозицијом о Попису становништва

Спајић: Постигнут договор са опозицијом о Попису становништва

Политика 16.11.2023
ПОДГОРИЦА – Влада Црне Горе са представницима опозиционих партија постигла је договор о одржавању Пописа становиштва, саопштио је данас премијер Милојко Спајић и додао да ће овај процес бити спроведен од 30. новембра до 15… »
Премијер црне горе: Мислим да је постигнут договор са опозицијом око пописа становништва

Премијер црне горе: Мислим да је постигнут договор са опозицијом око пописа становништва

Курир 16.11.2023
Премијер Милојко Спајић казао је да мисли да је постигнут договор са опизицијом око пописа становништва и да сматра да ће бити испуњени сви услови до почетка његовог спровођења. “Мислим да смо постигли договор са опозицијом и… »
Велика ствар за Црну Гору Спајић: Постигнут договор са опозицијом о попису становништва

Велика ствар за Црну Гору Спајић: Постигнут договор са опозицијом о попису становништва

Вечерње новости 16.11.2023
ВЛАДА Црне Горе са представницима опозиционих партија постигла је договор о одржавању пописа становништва, саопштио је данас премијер Милојко Спајић и додао да ће овај процес бити спроведен од 30. новембра до 15. децембра. В.К… »

Вести дана »