Povezane vesti

Spajić: Postignut dogovor sa opozicijom o Popisu stanovništva

Spajić: Postignut dogovor sa opozicijom o Popisu stanovništva

Politika 16.11.2023
PODGORICA – Vlada Crne Gore sa predstavnicima opozicionih partija postigla je dogovor o održavanju Popisa stanovištva, saopštio je danas premijer Milojko Spajić i dodao da će ovaj proces biti sproveden od 30. novembra do 15. decembra. Spajić je na… »
Premijer crne gore: Mislim da je postignut dogovor sa opozicijom oko popisa stanovništva

Premijer crne gore: Mislim da je postignut dogovor sa opozicijom oko popisa stanovništva

Kurir 16.11.2023
Premijer Milojko Spajić kazao je da misli da je postignut dogovor sa opizicijom oko popisa stanovništva i da smatra da će biti ispunjeni svi uslovi do početka njegovog sprovođenja. “Mislim da smo postigli dogovor sa opozicijom i da će biti… »
Velika stvar za Crnu Goru Spajić: Postignut dogovor sa opozicijom o popisu stanovništva

Velika stvar za Crnu Goru Spajić: Postignut dogovor sa opozicijom o popisu stanovništva

Večernje novosti 16.11.2023
VLADA Crne Gore sa predstavnicima opozicionih partija postigla je dogovor o održavanju popisa stanovništva, saopštio je danas premijer Milojko Spajić i dodao da će ovaj proces biti sproveden od 30. novembra do 15. decembra. V.K. Spajić je na… »

Vesti dana »