Повезане вести
Хит видео са сајма Вучић се поздравио са Јоковићем и рекао "Ми Срби се знамо", а онда је Црногорац проговорио италијански
Курир 17.11.2023
Поводом отварања другог Међународног сајма вина и алкохолних пића у Београду, у Србију су отпутовали предсендик Црне Горе Јаков Милатовић и министар пољопривреде Владимир Јоковић. Једна комична ситуација одиграла се јуче између… »
Вучић, Милатовић и Ковачевски уз чашу вину запевали Хариса Џиновића (ВИДЕО)
Данас 17.11.2023
Церемонији јучерашњег отварања Другог међународног сајма вина Винска визија Отвореног Балкана на Београдском Сајму, сем председника Србије, присуствовали су и председник Црне Горе и председник Владе Северне Македоније, који су… »
Људи у Србији љубе слободу више од свега
Политика 17.11.2023
Поносан сам што ће Србија увек да каже да жели да балкански народи управљају својом судбином, да они имају руке на волану, а не неко други, поручио је председник. Посебна ми је част што други пут отварамо „Винску визију у… »
"Улазница за светску винску елиту" Ево шта очекују домаћи винари од Винске визије Отвореног Балкана
Блиц 17.11.2023
Регионални сајам вина, хране и туризма „Винска визија Отвореног Балкана” окупио је ових дана под куполама Београдског сајма више од 600 излагача и 450 професионалних купаца. Током сајма заказано је више од 4.000 билатералних… »
Отворени Балкан представио туристичке производе на заједничком штанду
Бизнис.рс 17.11.2023
Од 17. до 19. новембра сајам вина отворен за све посетиоце. Отворени Балкан је по други пут отворио врата Београдског сајма за најбоље светске винарије и дестилерије са преко 600 излагача из 28 различитих земаља, што је дупло… »
Вучић угостио Милатовића и Ковачевског на вечери поводом Сајма вина у Београду
РТВ 17.11.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић угостио је премијера Црне Горе Јакова Милатовића и премијера Северне Македоније Димитра Ковачевског на вечери приређеној за званице Сајма вина у Београду. "Нека живи пријатељство… »
Активиран тајмер који одбројава време до почетка изложбе "Експо 2027"
Блиц 17.11.2023
Председник Србије Александар Вучић је приликом отварања сајма вина "Винска визија Отвореног Балкана" активирао сат који ће одбројавати време до почетка специјализоване међународне изложбе "Експо 2027" која ће бити одржана у… »
У Београду званично отворен други сајам „Винска визија Отвореног Балкана“
Данас 17.11.2023
На Београдском сајму данас је званично отворен други сајам вина, хране и туризма „Винска визија Отвореног Балкана“, под покровитељством влада Србије, Северне Македоније и Албаније, у оквиру иницијативе „Отворени Балкан“… »
"Нека живи пријатељство": Вучић објавио снимак из кафане са председником Црне Горе и премијером Северне Македоније (видео)
Блиц 16.11.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио снимак из кафане са председником Црне Горе, Јаковом Милатовићем и премијером Северне Македоније, Димитром Ковачевским који су присуствовали отварању другог међународног сајма вина… »
Вести дана »
„Немам избора, мртав сам човек“: Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу
Време пре 10 минутајош 20 повезаних
Хрка за Нова.рс после разговора са Вучићем: „Мени је тренутно фокус на топовском удару“
Нова пре 16 минутајош 24 повезане
Влада Србије усвојила буџет за 2026. годину са планираним дефицитом и задужењем
Наслови.аи пре 2 минутајош 16 повезаних
Данас облачно, хладно и кишовито, максимално девет степени на северу, до 15 на југу
Н1 Инфо пре 3 сатајош 26 повезаних