Povezane vesti
Pratite uživo tribinu ProGlasa u Gornjem Milanovcu
N1 Info 17.11.2023
Pokretači i potpisnici inicijative ProGlas predstljaju ciljeve "ProGlasa" na tribini u prostoru UZINAT u Gornjem Milanovcu. Na tribini govore pesnik Gojko Božović, Dorotea Vasić iz udruženja srednjoškolaca „I mi se pitamo“, Maja Stojanović… »
Tribina "ProGlas" u ponedeljak u Novom Sadu
Radio 021 17.11.2023
Tribina "ProGlas" biće održana u ponedeljak, 20. novembra, u Radničkom domu na Bulevaru Mihajla Pupina 24. Neki od pokretača i potpisnika inicijative predstaviće ciljeve "ProGlasa". Na tribini će govoriti: dr Ivanka Popović, profesorka Univerziteta… »
"ProGlas" u ponedeljak u Novom Sadu, poznati govornici
Moj Novi Sad 17.11.2023
Tribina na kojoj će se Novosađanima predstaviti inicijativa "ProGlas" održaće se u ponedeljak, 20. novembra, u Radničkom domu u Novom Sadu (Bulevar Mihajla Pupina 24). Početak je zakazan za 18 sati. Na tribini će govoriti: dr Ivanka Popović… »
Tribina ProGlasa večeras u Gornjem Milanovcu
N1 Info 17.11.2023
Pokretači i potpisnici inicijative ProGlas predstaviće ciljeve "ProGlasa" večeras od 19 časova, na tribini u prostoru UZINAT u Gornjem Milanovcu. Na tribini će govoriti pesnik Gojko Božović, Dorotea Vasić iz udruženja srednjoškolaca „I mi se… »
Vesti dana »

Uživo dan posle izbora u Kosjeriću i Zaječaru Vlast slavi, opozicija iz Kosjerića saopštila da ne priznaje rezultate
Blic pre 38 minutajoš 129 povezanih

Zbor zdravstvenih radnika Srbije podržao protestnu akciju dela akademske zajednice ispred Vlade
Nedeljnik pre 34 minutajoš 41 povezana

Vučević o lokalnim izborima: Velika pobeda SNS u gotovo nemogućim uslovima
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih

Mortus pijan za volanom u Novom Sadu: Imao više od dva promila alkohola u organizmu
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih