Povezane vesti
BMW nestao u rupi u Malom Mokrom Lugu
Novi magazin 17.11.2023
Luksuzni automobil je otećen u nesvakidašnjoj nezgodi koja se dogodila u beogradskom prigradskom naselju Mali Mokri Lug. Kako se vidi na fotografijama objavljenim na instagram stranici „moj_beo_grad“, automobil marke BMW je propao kroz rupu u… »
U malom mokrom lugu asfalt progutao automobil Ovako je komšiluk reagovao na parkiran auto
Alo 17.11.2023
Stanovnici Malog Mokrog Luga jutros su zatekli neverovatan prizor u svom kraju. Na prvi pogled činilo se da je vozilo propalo kroz asfalt, međutim, jasno se uočava da je reč o kanalu. Na društvenim mrežama, usledili su komentari, poput, "savršeno… »
Jeziva scena u poznatom beogradskom naselju: Automobil tokom noći nestao u rupi, prethodno bio uredno parkiran (foto)
Mondo 17.11.2023
Rupa se napravila u kanalu između puta i kuće. Rupa se napravila u kanalu između puta i kuće. Jeziv prizor zatekli su stanovnici beogradskog naselja Mali Mokri Lug, kada je jedan automobil progutala rupa u asfaltu, očigledno tokom noći. Fotografija… »
(FOTO) BMW nestao u rupi u Malom Mokrom Lugu
N1 Info 17.11.2023
Luksuzni automobil je otećen u nesvakidašnjoj nezgodi koja se dogodila u beogradskom prigradskom naselju Mali Mokri Lug. Kako se vidi na fotografijama objavljenim na instagram stranici „moj_beo_grad“, automobil marke BMW je propao kroz rupu u… »
FOTO Bizarna nesreća u Malom Mokrom Lugu: „BMW“ propao kroz rupu na putu
Nova 17.11.2023
Jedan automobil oštećen je u nesvakidašnjoj nesreći koja se danas dogodila u Malom Mokrom Lugu. Naime, kako se može videti na Instagram stranici moj_beo_grad, automobil „BMW“ propao je kroz rupu u asfaltu. Najverovatnije da je automobil bio… »
Vesti dana »
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 46 minutajoš 17 povezanih
"Nikada nećemo kapitulirati" Zelenski otkrio jedini uslov za pregovore sa Rusijom
Alo pre 52 minutajoš 12 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 52 minutajoš 1 povezana
Novi protest u Novom Sadu u nedelju, blokada raskrsnice kod Železničke stanice
Novi magazin pre 1 satjoš 7 povezanih
“Prsli smo, ali je onda zaigrao kao da je finale Lige šampiona”: Rade Bogdanović ishvalio najboljeg fudbalera Srbije
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih