Povezane vesti
BMW nestao u rupi u Malom Mokrom Lugu
Novi magazin 17.11.2023
Luksuzni automobil je otećen u nesvakidašnjoj nezgodi koja se dogodila u beogradskom prigradskom naselju Mali Mokri Lug. Kako se vidi na fotografijama objavljenim na instagram stranici „moj_beo_grad“, automobil marke BMW je propao kroz rupu u asfaltu… »
(FOTO) BMW nestao u rupi u Malom Mokrom Lugu
N1 Info 17.11.2023
Luksuzni automobil je otećen u nesvakidašnjoj nezgodi koja se dogodila u beogradskom prigradskom naselju Mali Mokri Lug. Kako se vidi na fotografijama objavljenim na instagram stranici „moj_beo_grad“, automobil marke BMW je propao kroz rupu u asfaltu… »
Jeziva scena u poznatom beogradskom naselju: Automobil tokom noći nestao u rupi, prethodno bio uredno parkiran (foto)
Mondo 17.11.2023
Rupa se napravila u kanalu između puta i kuće. Rupa se napravila u kanalu između puta i kuće. Jeziv prizor zatekli su stanovnici beogradskog naselja Mali Mokri Lug, kada je jedan automobil progutala rupa u asfaltu, očigledno tokom noći. Fotografija ovog… »
FOTO Bizarna nesreća u Malom Mokrom Lugu: „BMW“ propao kroz rupu na putu
Nova 17.11.2023
Jedan automobil oštećen je u nesvakidašnjoj nesreći koja se danas dogodila u Malom Mokrom Lugu. Naime, kako se može videti na Instagram stranici moj_beo_grad, automobil „BMW“ propao je kroz rupu u asfaltu. Najverovatnije da je automobil bio parkiran i da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 57 minutajoš 33 povezane
Otkazano 650 letova u Rijadu nakon napada Huta: Najmanje 12 poginulih, zašto aerodrom nije zatvoren na vreme?
Aero.rs pre 1 satjoš 49 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
N1 Info pre 17 minutajoš 39 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
NIN pre 1 satjoš 22 povezane