Povezane vesti
"Mogla sam da joj uništim brak na dan venčanja": Matea udarila na Anitu: Stanojlovićevoj i Matoroj ne bi bilo dobro od ovih…
Blic 17.11.2023
Odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija, nakon što se saznala da ju je Anita prevarila sa Mateom Car. Matea se sada oglasila i iznela svoju stranu priče. - Vrlo je lako izmanipulisati narodom. Devojka od… »
Sve o aferi svadba! Svi detalji drame kroz koju prolaze roditelji para Tomić, a Anitin deda mislio da su poslovni partneri…
Kurir 17.11.2023
Anita Stanojlović prevarila je Jovanu Tomić Matoru tako što se na dan njihove svadbe dopisivala sa drugom devojkom Mateom. Nakon toga, u javnosti bura ne prestaje da se stišava, a ovo su detalji o "aferi svadba". Matorini roditelji otkrili su koliko se… »
(Video) Sve o "aferi svadba": Kako je Anita prevarila Matoru? Šta kažu besni roditelji, prijatelji i kako izgleda Anitina…
Blic 17.11.2023
Akutelna zadrugarka Anita Stanojlović prevarila je Jovanu Tomić Matoru tako što se na dan njihove svadbe dopisivala sa drugom devojkom Mateom. Nakon toga, u javnosti bura ne prestaje da se stišava. Sada vam donosimo sve do jednog detalja o "aferi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen penzionisani policijski službenik zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja
N1 Info pre 26 minutajoš 20 povezanih
Podela kartica za besplatan ulazak na beogradske bazene počinje u sredu
Sputnik pre 4 satijoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih
Saopštenje Beogradskog centra za ljudska: Policijsko zlostavljanje studentkinje pokušava da se okonča bez utvrđivanja odgovornosti policije
Nova ekonomija pre 52 minutajoš 10 povezanih