Povezane vesti

"Stigla sam kući u zatekla ovo": Amidžićeva verenica pokazala kako izgleda u trudnoći, uslikala voditelja u nikad viđenom…

"Stigla sam kući u zatekla ovo": Amidžićeva verenica pokazala kako izgleda u trudnoći, uslikala voditelja u nikad viđenom…

Blic 17.11.2023
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović čekaju dede, a ona svakodnevno uživa u trudnoći. Mina je veoma aktivna na Instagramu, gde neretko deli fotografije iz privatnog života. Ona je ovog puta pokazala kako izgleda u drugom… »
Dve stvari su u trudnoći super! Devojka Ognjena Amidžića slikala dekolte u kolima - Pokazala i šta radi voditelj! (foto)

Dve stvari su u trudnoći super! Devojka Ognjena Amidžića slikala dekolte u kolima - Pokazala i šta radi voditelj! (foto)

Mondo 17.11.2023
Čini se da Mina Naumović blista u trudnoći. Čini se da Mina Naumović blista u trudnoći. Nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da uživa u ljubavi s koleginicom iz svoje emisije Minom Naumović, a ubrzo… »
Mina Naumović blista u trudnoći: Objavila šta Ognjen radi kad je sam kod kuće i kako provode veče zajedno, porodična…

Mina Naumović blista u trudnoći: Objavila šta Ognjen radi kad je sam kod kuće i kako provode veče zajedno, porodična…

Kurir 17.11.2023
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović, čekaju bebu, a popularni par je već zakazao i venčanje. Vest o njihovoj ljubavi odjeknula je kao bomba, a Mina se sklonila od javnosti kada je otkrila da je u blagoslovenom stanju kako bi u… »

Vesti dana »