Повезане вести
Американка се преселила у Србију па зажалила: Плакала сам ноћима, требало је да размотрим ове 4 ствари пре напуштања
Мондо 17.11.2023
Рођена Њујорчанка поделила је своје негативно искуство у престоници Србије. Рођена Њујорчанка поделила је своје негативно искуство у престоници Србије. Катка Лапелосова, рођена Њујорчанка поделила је своје утиске после… »
Американка напустила родни Њујорк и преселила се у Србију и покајала се! "Требало је да размотрим ове 4 ствари пре него што…
Блиц 17.11.2023
Рођена Њујорчанка поделила је своје утиске после пресељења у Србију. Иако има словенске корене, њој се живот овде није допао из више разлога, а ово је њена прича. - Ја сам рођена и одрасла Њујорчанка словенских корена, али… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 9 минутајош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Туск: Белоруски дрон летео изнад зграде владе и резиденције пољског председника
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Разбијена криминална мрежа: Заплењено 2.435 контејнера кинеске робе у луци Пиреј: Процењена штета за ЕУ 800 милиона евра!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Трамп: Војска САД опет напала брод који је шверцовао дрогу из Венецуеле
Данас пре 5 сатијош 1 повезана