Povezane vesti
Amerikanka se preselila u Srbiju pa zažalila: Plakala sam noćima, trebalo je da razmotrim ove 4 stvari pre napuštanja
Mondo 17.11.2023
Rođena Njujorčanka podelila je svoje negativno iskustvo u prestonici Srbije. Rođena Njujorčanka podelila je svoje negativno iskustvo u prestonici Srbije. Katka Lapelosova, rođena Njujorčanka podelila je svoje utiske posle preseljenja u Srbiju. Kako kaže… »
Amerikanka napustila rodni Njujork i preselila se u Srbiju i pokajala se! "Trebalo je da razmotrim ove 4 stvari pre nego što…
Blic 17.11.2023
Rođena Njujorčanka podelila je svoje utiske posle preseljenja u Srbiju. Iako ima slovenske korene, njoj se život ovde nije dopao iz više razloga, a ovo je njena priča. - Ja sam rođena i odrasla Njujorčanka slovenskih korena, ali život u inostranstvu mi… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Napeto u Novom Sadu, žandarmerija potiskuje građane ispred SNS-a: Policija čuva sedišta naprednjaka širom Srbije, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića
Nova pre 10 minutajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih

Delirijum na Marakani zbog Marka Arnautovića u Zvezdi: Kliali mu ime, godinama ga sanjali i evo ga u Zvezdi!
Mondo pre 5 minutajoš 22 povezane

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 10 satijoš 48 povezanih