Повезане вести

"То ме и дан данас подсећа на њега": Глумац открио шта му је Лаушевић поклонио док су заједно били у болници: "Кад је одлазио…

"То ме и дан данас подсећа на њега": Глумац открио шта му је Лаушевић поклонио док су заједно били у болници: "Кад је одлазио…

Блиц 17.11.2023
Глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години, а иза себе је оставио неизбрисив траг. Његов колега Ирфан Менсур веома је погођен вешћу о његовој смрти, а сада је испричао непознате детаље када су заједно лежали у болници… »
"Кад је одлазио из болнице, поклонио ми је..." Познати глумац лежао у соби до Лаушевићеве, а ове тренутке ће заувек памтити

"Кад је одлазио из болнице, поклонио ми је..." Познати глумац лежао у соби до Лаушевићеве, а ове тренутке ће заувек памтити

Курир 17.11.2023
Глумац и редитељ Ирфан Менсур својевремено је боловао од корона вируса због чега је био хоспитализован, а у соби поред њега био је Жарко Лаушевић, који му је оставио два поклона која ће заувек памтити. Менсур у јавности није… »
"У болници смо били соба до собе" Менсур: Када је одлазио, Жарко ми је поклонио нешто што ме и данас подсећа на њега

"У болници смо били соба до собе" Менсур: Када је одлазио, Жарко ми је поклонио нешто што ме и данас подсећа на њега

Вечерње новости 17.11.2023
ГЛУМАЦ Ирфан Менсур био је близак пријатељ глумца Жарка Лаушевића, чија га је смрт јако потресла. Фото Г. Марковић Двојица колега и пријатеља рођени су истог дана, што је био разлог да се сваког 19. јануара виде и то прославе… »

Вести дана »