Povezane vesti
Đurđević Stamenkovski: Mi želimo Evropu u kojoj će Srbija imati svoje mesto
Euronews 17.11.2023
Koalicija "Nacionalno okupljanje" saopštila je danas da je prva na njihovoj izbornoj listi Milica Đurđević Stamenkovski na poziv stranke "Alternative za Nemačku" posetila nemački Bundestag i tom prilikom poručila da njena lista želi Evropu u kojoj će… »
Želimo Evropu suverenih država: Đurđević u Bundestagu sa strankom koja je protiv nezavisnosti Kosova
Pravda 17.11.2023
“Mi ne želimo ucene iz Brisela, već Evropu suverenih država”, poručila je u Bundestagu Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Srpske stranke Zavetnici i jedna od liderki Nacionalnog okupljanja. Ona je predvodila delegaciju koja je posetila nemački… »
Đurđević Stamenkovski dobila podršku čelnika AFD u Bundestagu
Novi magazin 17.11.2023
Predsednica konzervativne stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski sastala se danas u Bundestagu sa ko-predsednikom ekstremne desničarske stranke Alternativa za Nemačku (AFD) Tinom Krupalom, koja je u martu ove godine zatražila da ta zemlja povuče… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 36 minutajoš 48 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 10 povezanih
Rasprava u Skupštini: Raguš pozvala Ivanu Rokvić i Natašu Jovanović da prekinu diskusiju, izađu iz sale i "reše to"
NIN pre 36 minutajoš 22 povezane