Povezane vesti
ODIHR šalje tri tima posmatrača na izbore u Srbiju
N1 Info 17.11.2023
Šef misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) za posmatranje izbora Albert Džonson izjavio je da će parlamentarne izbore u Srbiji posmatrati osnovni tim, kratkoročni tim i dugoročni tim posmatrača. Džonson je u… »
Ključni 17. Decembar Izbore u Srbiji pratiće 30 posmatrača, na sam dan izbora još 250
Alo 17.11.2023
Parlamentarne izbore u Srbiji koji su zakazani za 17. decembar nadgledaće 30 dugoročnih posmatrača, koji će pratiti ceo izborni proces u zemlji, kao i 250 kratkoročnih koji će biti zaduženi da nagledaju aktivnosti na dan izbora, izjavio je danas… »
Izbore u Srbiji pratiće skoro 300 posmatrača
Radio 021 17.11.2023
Šef misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) za posmatranje izbora Albert Džonson izjavio je da će parlamentarne izbore u Srbiji posmatrati tri tima. U pitanju su osnovni tim, kratkoročni tim i dugoročni tim… »
Vesti dana »

"Danas", nezvanično: Smenjen načelnik Policijske uprave Novi Sad
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 17 povezanih

Studentkinji polomili vilicu, SNS ih naziva „junacima“: Počinje suđenje naprednjačkim batinašima
In medija pre 8 minutajoš 19 povezanih

VIDEO: Pao deo plafona u Gimnaziji Bečej, četvoro učenika lakše povređeno, večeras protest
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 21 povezana

Ustavni sud Rumunije odbacio žalbu poraženog kandidata krajnje desnice Džordža Simiona
Novi magazin pre 57 minutajoš 21 povezana