Povezane vesti

Ako me nje zaposliš, ubiću nekoliko osoba! Drama u Tivtu, muškaracpretio predsedniku opštine

Ako me nje zaposliš, ubiću nekoliko osoba! Drama u Tivtu, muškaracpretio predsedniku opštine

Kurir 17.11.2023
Pripadnici policije u Tivtu uhapsili su muškarca D.Đ. (47) zbog sumnje da je preko mobilne aplikacije pretio predsedniku ove opštine, Željku Komnenoviću. - Sumnja se da je D.Đ. Komnenoviću uputio preteće poruke u kojima je naveo da ukoliko ga ne… »
Drama u Tivtu: Muškarac pretio predsedniku opštine, napisao mu - ako ga ne zaposli kao radnika obezbeđenja lišiće života…

Drama u Tivtu: Muškarac pretio predsedniku opštine, napisao mu - ako ga ne zaposli kao radnika obezbeđenja lišiće života…

RINA 17.11.2023
Drama u Tivtu: Muškarac pretio predsedniku opštine, napisao mu - ako ga ne zaposli kao radnika obezbeđenja lišiće života nekoliko osoba Tivat - Pripadnici policije u Tivtu uhapsili su muškarca D.Đ. (47) zbog sumnje da je preko mobilne aplikacije… »
Muškarac pretio predsedniku opštine: Pisao da će ubiti više osoba ako ga ne zaposli

Muškarac pretio predsedniku opštine: Pisao da će ubiti više osoba ako ga ne zaposli

N1 Info 17.11.2023
Tivatska policija podnela je krivičnu prijavu protiv D. Đ. (47) iz Tivta zbog sumnje da je pretio predsedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću. Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je D. Đ. 11. novembra oko 11.30 preko aplikacije… »
Krivična prijava protiv muškarca koji je pretio ubistvom više osoba u Tivtu

Krivična prijava protiv muškarca koji je pretio ubistvom više osoba u Tivtu

Euronews 17.11.2023
Tivatska policija podnela je krivičnu prijavu protiv D.Đ. (47) iz Tivta zbog sumnje da je pretio predsedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću. Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je D.Đ. 11. novembra oko 11.30 putem jedne aplikacije… »
Drama u Tivtu! Muškarac pretio predsedniku opštine: "Ako me ne zaposliš, ubijaću ljude"

Drama u Tivtu! Muškarac pretio predsedniku opštine: "Ako me ne zaposliš, ubijaću ljude"

Telegraf 17.11.2023
Protiv D.Đ. biće podneta krivična prijava pred Osnonvnim državnim tužilaštvom, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda. Pripadnici policije u Tivtu uhapsili su muškarca D.Đ. (47) zbog sumnje da je preko mobilne aplikacije pretio… »

Vesti dana »