Povezane vesti
"Dugi, ne brini, rekli su mi da imam 20 odsto šanse" Nebojša Dugalić o poslednjem razgovoru s Laušem: Kada sam ga pozvao...
Kurir 18.11.2023
Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon borbe sa teškom bolešću, a Nebojša Dugalić za jutarnji program TV "Prva" govorio je o poslednjem razgovoru sa glumcem, čije uloge ćemo zauvek pamtiti. Dugalić i Laušević delili su filmsko platno… »
"Ne brini, rekli su mi da imam 20 odsto šanse": Nebojša Dugalić o poslednjem razgovoru sa Žarkom Lauševićem: "Sa lakoćom…
Blic 17.11.2023
Poznati glumac Žarko Laušević preminuo je u 64. godini nakon borbe sa teškom bolešću, a glumac Nebojša Dugalić za jutarnji program televizije "Prva" govorio je o poslednjem razgovoru sa glumcem, čije uloge ćemo zauvek pamtiti. Dugalić i… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana