Povezane vesti
Kolege tukle Lauševića! Šamarali ga, prekinut set: "Dobro me je lupio, zujalo mi je u glavi! Pitao sam - što na probi?"
Mondo 18.11.2023
Legendarni glumac Žarko Laušević napustio nas je 15. novembra 2023. godine, a jednom prilikom je otkrio ko ga je sve od kolega tukao na snimanjima. Legendarni glumac Žarko Laušević napustio nas je 15. novembra 2023. godine, a jednom prilikom je otkrio ko… »
"Pitao sam ga - pa što na probi?" Lauševiću kolega lupio šamarčinu, zujalo mu u glavi! Prekinuli i set! Šta se zaista desilo?…
Kurir 18.11.2023
Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine. Osim brojnih filmskih ostvarenje, Laušević se ostvario i u ulozi pisca. Naime u svom delu "Padre, idiote", slavni glumac ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri… »
Bio je presrećan što mu nije opala kosa "Poslao mi je sliku i pitao: Kako ti se činim?" Njegova priča ostaviće vas bez teksta…
Kurir 18.11.2023
Žarko Laušević preminuo je 15. novembra u 63. godini i iza sebe ostavio dubok trag, kako na život svoje porodice i prijatelja, tako i na publiku koja je neke od najvećih filmskih ostvarenja gledala samo zbog njega. Nakon što je preminuo usled teške… »
Znao je da su šanse male, bio je srećan što mu kosa nije opala! Lauševi zadnji dani: Poslao mi je svoju sliku u pitao...
Mondo 18.11.2023
Advokat Žarka Lauševića, Vladan Bojić bio je s njim u kontaktu do poslednjeg dana, a sada je otkrio poslednje trenutke slavnog glumca. Advokat Žarka Lauševića, Vladan Bojić bio je s njim u kontaktu do poslednjeg dana, a sada je otkrio poslednje trenutke… »
Vesti dana »
Globalni lideri žure da zaštite svoje ekonomije od ratnih šokova
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 56 povezanih
(VIDEO) Priveden fotoreporter koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
N1 Info pre 33 minutajoš 19 povezanih
Apel na mrežama da se skupe pare za Tonija Cetinskog: Plaća penale zbog otkazanog koncerta, oglasio se direktor Spensa
Mondo pre 18 minutajoš 33 povezane