Povezane vesti

Predsednik Vučić: Do 2027. godine plata 1.400 evra, minimalac 650! Oborićemo rekorde na expo, Srbija će dobiti novi izgled

Predsednik Vučić: Do 2027. godine plata 1.400 evra, minimalac 650! Oborićemo rekorde na expo, Srbija će dobiti novi izgled

Kurir 18.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Jutarnjeg programa na TV Pink, gde je govorio o svim važnim i aktuelnim temama za Srbiju i njene građane. On je govorio o povećanjima plata i penzija, kao i minimalne zarade. Takođe je pričao o svim… »
Vučić najavio ugovor vredan stotine miliona evra: Penzionerima isplata 20.000 krajem novembra

Vučić najavio ugovor vredan stotine miliona evra: Penzionerima isplata 20.000 krajem novembra

Telegraf 18.11.2023
Predsednik govori o aktuelnim temama za Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Novom vikend jutru na televiziji Pink, gde je govorio o važnim i aktuelnim temama za Srbiju. - Spremam se za Loznicu, idemo da otvorimo stadion. Sutra… »
Predsednik Vučić: Mržnja koju seju je njihov problem

Predsednik Vučić: Mržnja koju seju je njihov problem

Politika 18.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je u gostovanju na TV Pink da predizbornu kampanju karakaterišu dve stvari – mržnja prema njemu i njegovoj porodici i ulizništvo, poltronstvo i potpuno poslušništvo prema „tajkunu i kriminalcu Draganu… »
"Ne znaju ništa o Danilu, Milici, Vukanu": Vučić: U kampanji rade dve stvari, jedna je mržnja prema mojoj porodici

"Ne znaju ništa o Danilu, Milici, Vukanu": Vučić: U kampanji rade dve stvari, jedna je mržnja prema mojoj porodici

Blic 18.11.2023
Što se tiče negativnih poruka, svi na svetu vole da mi ih pošalju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako kaže, problem je u političarima koji ne razumeju da nešto nije dobro za i da nešto njima nanosi ogromnu štetu. Oni imaju problem… »
Vučić o napadima na njegovu porodicu: "To nije pristojno, ljudski, niti bilo šta znaju o Danilu, Milici, Vukanu"

Vučić o napadima na njegovu porodicu: "To nije pristojno, ljudski, niti bilo šta znaju o Danilu, Milici, Vukanu"

Kurir 18.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o negativnim komentarima i pisanjima pojedinih medija i kaže da mržnja koju pojedini seju njima nanosi štetu. - Posao medija, kakvi god da su, posao je da napadaju ljude, problem je u političarima… »

Vesti dana »