Povezane vesti
Gotivim ja njega, ali Maca je Maca, a ja sam tigar: Glumac prozivao Desingericu, ovaj reagovao - "Da ga išijem čarapom"
Mondo 18.11.2023
Desingerica reagovao nakon što je svoje mišljenje o njegovim performansima izneo Dragan Marinković Maca. Desingerica reagovao nakon što je svoje mišljenje o njegovim performansima izneo Dragan Marinković Maca Dragan Marinković Maca, glumac i voditelj… »
"Izvini sine, nisam dobar za tebe ti se mene odrekni, ja tebe neću!" Maca opleo po Desingerici, pa poslao jaku poruku!
Mondo 18.11.2023
Dragan Marinković Maca izneo svoje iskreno mišljenje o Desingerici, a neke stvari mu nikako nisu jasne. Dragan Marinković Maca izneo svoje iskreno mišljenje o Desingerici, a neke stvari mu nikako nisu jasne. Voditelj Dragan Marinković Maca poznat je kao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Gradska uprava za planiranje i izgradnju: Više od 8.000 prijava za upis nepokretnosti
Niške vesti pre 16 minutajoš 22 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 57 minutajoš 17 povezanih
Sijetl u 60. Superboulu ubedljiv protiv Nju Inglanda za drugu titulu (VIDEO)
RTV pre 56 minutajoš 22 povezane
Opozicioni političar u Venecueli kidnapovan nekoliko sati pošto je pušten iz zatvora
RTS pre 37 minutajoš 16 povezanih