Повезане вести
Готивим ја њега, али Маца је Маца, а ја сам тигар: Глумац прозивао Десингерицу, овај реаговао - "Да га ишијем чарапом"
Мондо 18.11.2023
Десингерица реаговао након што је своје мишљење о његовим перформансима изнео Драган Маринковић Маца. Десингерица реаговао након што је своје мишљење о његовим перформансима изнео Драган Маринковић Маца Драган Маринковић… »
"Извини сине, нисам добар за тебе ти се мене одрекни, ја тебе нећу!" Маца оплео по Десингерици, па послао јаку поруку!
Мондо 18.11.2023
Драган Маринковић Маца изнео своје искрено мишљење о Десингерици, а неке ствари му никако нису јасне. Драган Маринковић Маца изнео своје искрено мишљење о Десингерици, а неке ствари му никако нису јасне. Водитељ Драган… »
Вести дана »
Хитно обавештење након вести о Чернобиљу: Огласили се из српског Директората за радијациону сигурност о зрачењу у Србији
Ало пре 50 минутајош 35 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 25 минутајош 28 повезаних
Припремите кишобране! Ево где ће сутра падати киша, а где снег - сунце ће нас поново огрејати од овог датума
Ало пре 3 сатајош 26 повезаних
Симић: У згради општине Звечан оскрнављене иконе, светитељима изгребане очи
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних