Povezane vesti

Toma Fila otkrio koji dokaz je bio podmetnut na suđenju žarku lauševiću "Kad sam pritisnuo crnogorskog veštaka, priznao…

Toma Fila otkrio koji dokaz je bio podmetnut na suđenju žarku lauševiću "Kad sam pritisnuo crnogorskog veštaka, priznao…

Kurir 18.11.2023
Žarko Laušević umro je 15. novembra u 64. godini, ostavljajući za sobom, kako ističe stručna javnost, čitavu baštinu filmskih i pozorišnih uloga u kojima je ostvario glumačka remek dela. Jedan od ključnih ljudi koji je sa Lauševićem podelio… »
Lauševiću su podmetnuli, dobio sam to priznanje! Toma Fila: Do jutra sve oprali i okrečili, a kad sam video pištolj...

Lauševiću su podmetnuli, dobio sam to priznanje! Toma Fila: Do jutra sve oprali i okrečili, a kad sam video pištolj...

Mondo 18.11.2023
Proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini života, a advokat Toma Fila je otkrio detalje sa suđenja i sve o podmetnutim dokazima. Proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini života, a advokat Toma Fila je otkrio… »
Sestre mladića kojeg je ubio Laušević, glumcu pre smrti poslale pismo! Pomenule osvetu i njegovu porodicu...

Sestre mladića kojeg je ubio Laušević, glumcu pre smrti poslale pismo! Pomenule osvetu i njegovu porodicu...

Mondo 18.11.2023
Sestre mladića, kojeg je Žarko Laušević ubio kobne noći poslale su mu pismo i pomenule krvnu osvetu. Sestre mladića, kojeg je Žarko Laušević ubio kobne noći poslale su mu pismo i pomenule krvnu osvetu. Život glumca Žarka Lauševića koji je… »

Vesti dana »