Повезане вести

Тома Фила открио који доказ је био подметнут на суђењу жарку лаушевићу "Кад сам притиснуо црногорског вештака, признао је"…

Тома Фила открио који доказ је био подметнут на суђењу жарку лаушевићу "Кад сам притиснуо црногорског вештака, признао је"…

Курир 18.11.2023
Жарко Лаушевић умро је 15. новембра у 64. години, остављајући за собом, како истиче стручна јавност, читаву баштину филмских и позоришних улога у којима је остварио глумачка ремек дела. Један од кључних људи који је са… »
Лаушевићу су подметнули, добио сам то признање! Тома Фила: До јутра све опрали и окречили, а кад сам видео пиштољ...

Лаушевићу су подметнули, добио сам то признање! Тома Фила: До јутра све опрали и окречили, а кад сам видео пиштољ...

Мондо 18.11.2023
Прослављени глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години живота, а адвокат Тома Фила је открио детаље са суђења и све о подметнутим доказима. Прослављени глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години живота, а адвокат Тома… »
Сестре младића којег је убио Лаушевић, глумцу пре смрти послале писмо! Поменуле освету и његову породицу...

Сестре младића којег је убио Лаушевић, глумцу пре смрти послале писмо! Поменуле освету и његову породицу...

Мондо 18.11.2023
Сестре младића, којег је Жарко Лаушевић убио кобне ноћи послале су му писмо и поменуле крвну освету. Сестре младића, којег је Жарко Лаушевић убио кобне ноћи послале су му писмо и поменуле крвну освету. Живот глумца Жарка… »

Вести дана »